Uncategorized

Tips og tricks til at spare penge på faste udgifter

Når man er ved at lægge et budget og lige mangler et par håndører for at få det hele til at gå op, så er der flere ting, som man kan ty til for at få lidt mere på kistebunden. Der er mange forskellige ting, som man kan skære ned på eller omlægge, så man sparer penge hver eneste måned og derved kommer til at have langt mere til rådighed generelt. Nogle af de vigtigste ting at kigge på er de faste udgifter, så det er dem, som der bliver taget udgangspunkt i.

Kig på maden

Når det kommer til at spare penge, så kan det være en god idé at skrue ned for kødforbruget og skure op for planterne. Kød er nemlig væsentligt dyrere pr. kg end de fleste grøntsager og derfor kan man få mere mad for pengene. En anden fordel er, at man får en langt bedre sundhed ved at skifte ting som de røde bøffer ud med selleri. Det betyder dog ikke, at man ikke godt kan nyde et godt stykke kød fra tid til anden, men det er desværre en anelse dyrt.

Omlæg dine forsikringer

Forsikringer er dyre men nødvendige. Det er derfor en fordel for dig, hvis du får omlagt dine forsikringer, så de passer til, hvor meget du bruger dem og så du kan få gode fordele til færre penge. Hvis du for eksempel omlægger en forsikring, så du sparer 100 kr. pr. måned, så løber det jo allerede op i 1200 kr. om året. Det er ikke småpenge, som man kan ende med at spare ved dette og det kunne for eksempel være ved at omlægge sin bilforsikring. Her er det nemt at finde et godt tilbud på bilforsikring, som kan spare dig flere hundrede kroner om året og derved give dig overskud til de fede ting.