Oplevelser

Den perfekte aften i Ørestad

Har du billetter til en af de mange fede koncerter i Royal Arena i løbet af sommeren, og kommer du langvejs fra? Så planlæg hele dit ophold omkring Ørestad, og undgå stress og jag. Se her hvordan.

 

Hvor skal du sove i nat?

Royal Arena ligger få minutters gang fra Ørestad og Vestamager stationerne. Der er masser af overnatningsmuligheder i forskellige prisklasser i nærheden af Ørestad station, eller en af de tilstødende metrostationer. Så skal du ikke tænke på at holde dig ædru nok til at køre, slipper for parkeringsstress ved Arenaen, og sparer pengene til en taxa til højeste takst lørdag nat.

 

En fuldendt aften

Ørestad er et område, som er i rivende vækst. For bare 20 år siden var der nærmest intet i området, men siden metrobyggeriet og opførelsen af Field’s shopping center er området blomstret. Har du hele dagen kan du jo slentre lidt rundt i området, og se på den fantastiske arkitektur, nyde naturen eller måske er der i dagtimerne et arrangement i Bella Center, som kunne være interessant. Alt sammen i gåafstand.

Når mørket falder på, og du ser frem til en dejlig aften med koncert, i selskab med dejlige mennesker, kan I jo overveje at starte aftenen på en lokal bar eller restaurant. Det kunne for eksempel være Restaurant Rambla nær Royal Arena i Ørestad, som er en barrestaurant hvor I kan få et glas vin og lidt snacks eller tapas til deling. Det er hyggelige omgivelser, og så er I så tæt på Royal Arena, at I kan gå derhen.

Inden du smutter

Når du har sovet rusen efter aftenens fantastiske oplevelser ud, kan du slå et smut forbi Field’s til lidt shopping, inden turen går hjemad. Field’s er Danmarks 2. største shopping center, med masser af velkendte butikker, blandt andet hovedstadens eneste Bilka, og en spritny biograf.

Der ligger også en del restauranter, bland andet en Burger King, hvis du har brug for at fodre dine tømmermænd, inden du vender næsen hjemad, efter en fantastisk weekend i Ørestad.