Mode

Markér dig med et par nye støvler fra Dubarry

Hvis du er på udkig efter nogle nye ridestøvler, der både kan bruges i stalden og i fritiden, så kan støvler fra Dubarry være vejen frem for dig. Når du leder efter en støvle, der kan bruges alsidigt, så er det meget vigtigt, at den har et flot design, der kan gå i begge sammenhænge. Fordelen ved at bruge støvlen til både det ene og det andet er, at man kan få en flot støvle som kan bruges i fritiden, og en praktisk støvle, som kan bruges, når man rider. Det bedste er, at man altid vil være både moderigtig og klar til ujævnt terræn.

Derfor er støvlerne fordelagtige

Det gælder om at finde et design, som man godt kan lide, men udover det, så får man altid nogle fordele med denne type støvle. Det er nemlig sådan, at alle støvlerne er produceret i en specielt type læder, der tørrer op til 70% hurtigere end normale støvler og de er desuden produceret med for fra GORE-TEX®, som sikrer dig en støvle, som både er vandtæt, åndbar og mindre ildelugtende. Udover alle de tekniske fordele, så er støvlerne produceret i rigtigt flot skind, så de også er en fryd for øjet. Nu gælder det bare om at finde den bedste forhandler.

Når du er på udkig efter en forhandler

En forhandler skal kunne sikre dig en kort leveringstid, hvis det er på nettet, god service og en god pris på støvlerne. Det kan være svært at finde alt dette, men man kan godt, hvis man lægge kræfterne i. Det er dog ikke alle, som har tid eller overskud og hvis man hellere bare vil springe over hvor gærdet er lavest, så kan man bar følge linket for at finde produkter fra Dubarry hos en god forhandler til en rimelig pris.