Uncategorized

Sådan gør du dit arbejde nemmere

Vi ved alle, at arbejde involverer hårdt arbejde. Selv hvis du elsker dit job, kan det ikke altid være let, og det kan ikke altid være sjovt. Men nogle gange ønsker vi, at vores job skal være lidt (eller meget) lettere. Vi ønsker at få vores arbejde hurtigere gjort, ikke at føle os for meget eller overvældede og have mere tid til de ting, vi virkelig elsker. Den gode nyhed er, at der er måder at gøre det på (uden at være en total slacker). Du kan se nogle tips og tricks nedenfor for at være mere produktive, fjerne ting, som du ikke behøver at gøre fra din to-do-liste.

Brug Easytime

Hvis du ikke allerede har været en tur inde forbi easytime og tilmelde dig deres system, så er det bar med at komme afsted. Med easytime kan du gøre dit arbejde en hel del lettere, ved at have et bedre overblik over eventuelle plane, møder, tidsregistrering og meget mere. Du kan både gøre det som en hel virksomhed, og på den måde have en oversigt over hvad der foregår i din virksomhed, eller du kan gøre det som en ansat, og bedre få overblik over dine arbejdsopgave og lignende.

Planlæg ikke alt for meget

Her er en hemmelighed for dig: De fleste to-do-lister er alt for lange, hvilket fører til overarbejde og stress, når det ikke alt bliver gjort. Antag i stedet, at du kun kan få en stor ting, tre mellemstore ting og fem små ting gjort om dagen (færre, hvis du har en masse møder). Det er vigtigt, at du ikke overbooker dig selv, så du ikke har tid til at nå alle de ting du skal nå, og måske misser den store parmiddag med kæresten om aftenen. Ved at organisere dig bedre, kan du nemmere nå din ting der er mest presserende.