Shopping

Underbukser til mænd – fra stofklæde til boxershorts

Det er helt mærkeligt at tænke på, at man for mange år siden ikke gik med underbukser, som vi gør i dag – også selvom der i dag er fx nudister, der stadig dyrker friheden af ikke at have underbukser på. For langt de fleste af os gælder det dog, at blandt andet underbukser til mænd er et ret så fast en del af vores daglige beklædning. Da mennesket første gang begyndte at bruge underbukser, var det dog langt fra det, som vi i dag kender som underbukser til mænd. Det allerførste stykke undertøj var nemlig et lændeklæde, som blot var et stykke stof, der blev bundet om hofterne. Selvom underbukserne dengang var noget helt andet, var det dog trods alt det, der i dag har udviklet sig til at være de underbukser til mænd, som langt de fleste anvender hver eneste dag. Er du også glad for, at vi ikke længere render rundt med blot et stykke stof, og er du desuden på udkig efter nogle nye underbukser? Så kan du lige her finde et stort udvalg af underbukser til mænd.

Nutidens underbukser til mænd

I dag findes der dog stadig en række forskellige modeller af underbukser til mænd, hvorfor der altså er rig mulighed for at vælge præcis dem, du finder behagelige. Her er der blandt andet tale om boxershorts, der er noget mere løst siddende end fx briefs. Derfor giver boxershorts heller ikke helt samme naturlige støtte, men du vil til gengæld få en større følelse af frihed. Derudover har langt de fleste af denne type underbukser til mænd ligeledes en velkendt åben syning ved benene, hvilket fremmer det løst siddende fit.

Så er der, som sagt, de underbukser til mænd, der kaldes briefs. Dette er de V-formede underbukser, som langt de fleste kender i dag – nogle ville måske associere dem med tanga trusser. Tilbage, da denne form for underbukser til mænd blev skabt, var de især populære til benyttelse under sportsaktiviteter, idet denne underbuks giver en naturlig støtte. Ønsker du desuden at have både støtte og fleksibilitet i din hverdag, så er briefs det perfekte valg for dig. Briefs vil nemlig aldrig irritere eller folde sig sammen under dine bukser ligegyldigt, om du sidder ned eller er i bevægelse. Udover disse to typer underbukser til mænd, findes der også de nok mest populære – nemlig boxerbriefs. Disse er en slags kombination af de to andre underbukser.