Uncategorized

God lagkagebunde opskrift

Pep fødselsdagen op, ved at lave dine helt egne luftige lagkagebunde! Når der er noget, der skal fejres, er det en stolt dansk tradition at lave en lagkage. Selvom danskernes generelt har en tendens til at bruge tiden på at kæle for fløde, kagecreme, bær og pynt, så springer vi over, hvor gærdet er lavest, og tyr til kedelige fabriksfremstillede lagkagebunde. Men det skal altså være slut nu. Find din springform eller bradepande frem, og brug i stedet de næste tyve minutter op at lave nogle lækre luftige bunde, med denne fantastiske lagkagebunde opskrift. Tricket bag en god lagkage bund er nemlig intet andet end luft. Du skal derfor sørge for at røre ingredienser forsigtigt sammen med en dejskraber. Den perfekte lagkagebund er nemlig blød, men stadig stærk, så den kan holde til vægten fra fyldet. Du kan med denne lagkagebunde opskrift lave en helt almindelig lagkage med to eller tre lag, eller du kan gå all in, og tilføje mandler, marcipan eller kakao. Du bygger bare løs. Det er absolut optur, at kunne sige, at du har lavet lagkagebunden helt selv.

Fordele ved at lave lagkagebundene selv

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør kigge efter en lagkagebunde opskrift, og lave dine bunde selv. En af grundene er blandt andet, fordi de blot smager bedre, når de er hjemmelavet. Men når du selv bager lagkagebundene, kan du altså også lave dem i nøjagtig den størrelse, og mængde naturligvis, som passer til det antal gæster, du har inviteret. Er du ekstra kreativ, kan du endda lave dem i forskellige former.

Denne lagkagebunde opskrift gør det altså nemt og hurtigt for dig, at lave den helt perfekte lagkage til dine gæster – og vi garanterer, at de vil takke dig for det. En lagkage passer desuden ind i flere forskellige sammenhænge, og der findes ikke en anledning, hvor en lagkage ikke passer ind. Så prøv lige at overvej, om det ikke er det værd, at lave lagkagebundene selv. Næste gang du skal lave en lagkage, kan du altså med fordel lave dine egne bunde, og du kan lige her se en nem og lækker lagkagebunde opskrift.