Shopping

Modetøj til damer

Leder du efter nyt tøj? Så skal du besøge Bruun-Bruun – en webshop der samler alle dine favoritbrands!

Brands

Bruun-Bruun er en multibrand virksomhed med knap 90 forskellige mærker. Bruun-Bruun har derfor samlet alle dine favoritmærker et sted. De har mærker for enhver smag, fx Billi Bi, Ganni, Neo Noir, Karen by Simonsen, Y.A.S og mange flere – du kan se mere her. Grundet de mange mærker, er der også tøj i forskellige prisklasser, derfor kan enhver handle hos Bruun-Bruun. Det er nemt at finde rundt på webshoppen. Du kan vælge mellem forskellige kategorier, som hhv. består af tøj, fodtøj, accessories og bolig. Man kan også kategorisere efter brands, hvilket er meget smart. Hvis du hellere vil prøve tøjet først, er det selvfølgelig også en mulighed. De har to fysiske butikker, placeret i Jylland.

Service

Nu tænker du nok, hvorfor vælge Bruun-Bruun? Ja, det er der mange gode grunde til. Til at starte med, tilbyder Bruun-Bruun en fantastisk service, både på webshoppen, men også i de to fysiske butikker, som de har. Det er en troværdig hjemmeside med 5 stjerner på Trustpilot. Man har 14 dages returret og leveringstiden er kun 1-2 hverdage. Herudover kan man også dele betalingen op, hvis man fx ikke lige har penge nok, men man vil gerne have noget nyt tøj.
Hvis man er i tvivl om noget, kan man let og enkelt ringe til deres kundeservice. Det består af en sød gruppe mennesker, som vil elske at hjælpe dig. De har åbent alle hverdage fra kl. 9-16, hvor du kan kontakte dem. Der er en masse fordele ved at handle hos Bruun-Bruun, fx kan man optjene point og få nogle eksklusive bonusser – se mere her.
Hvis man først vil prøve og se tøjet, har Bruun-Bruun to fysiske butikker, som også blev nævnt før, i Vejle og Skanderborg. Jeg kunne fortsætte i meget lang tid, men det er lettere, hvis i tager et kig på hjemmesiden. Det er besøget værd.