Shopping

Shopping i Tyskland

Mange vare er billigere, hvis du køber dem i Tyskland. Det er de færreste danskere, som kan lide at handle på tyske webshops, fordi vi ikke helt forstår, hvad de mener. Vi er bange for, at vi kommer til at købe noget, som vi ikke ville have.

Mange oplever, at de stadigvæk ikke forstår, hvad en tysk webshop mener, selvom de har brugt Google Translate. Det er grunden til, at mange tyske virksomheder benytter oversættere til at ramme andre lande i Europa. Det samme kan danske virksomheder at gøre og det giver aldrig mening ikke at sælge til det tyske marked, når man har en dansk webshop. Du kan bestile en oversætter, som kan oversætte hele dit danske site til fejlfrit tysk. Du kan læse mere her.

Hvad skal du tænke over, når du shopper i Tyskland?

De fleste har nok prøvet at handle ind i Tyskland mange gange. Men det er ofte ved grænsehandel, at mange danskere har kendskab til Tyskland. Ofte kan du få bedre priser, hvis du kører længere ned i Tyskland og handler i almindelige butikker.

Men i dag kan du også købe mange produkter online i stedet. Der er regler for, hvad du kan købe, men dette vil den tyske webshop helt sikkert have styr på, da EU straffer virksomheder, hvis de solgte billige smøger til dig via internettet.

Du kan sammenligne danske webshops priser med tyske. Du skal huske at sammenligne inklusiv fragt, men ofte kan du købe produkter langt billigere i Tyskland.

Mere EU-handel i fremtiden

Danske virksomheder behøver ikke tabe til tyske virksomheder, for vi kan også lave handel den anden vej. Vi vil opfordre alle danske webshop til at sælge på min. tysk og engelsk også. På den måde kan man ramme store dele af Europa.

På den måde kan din webshop øge sin omsætning markant.