Oplevelser

Hvad skal du huske på årets sommerferie med familien?

Er du så heldig, at du i år skal på sommerferie med din familie, så kommer der her nogle forskellige ting, du skal huske. En ferie med børn kræver nogle gange lidt ekstra tålmodighed, men der er ting, du kan gøre, så det går så gnidningsfrit, som muligt.

Husk solcremen

Mange kan hurtigt komme til at undervurdere vigtigheden af solcreme. Når man ligger og tager sol, så er det vigtigt for ikke at blive forbrændt, at man bruger solcreme. Gør generelt solcreme til en vane om morgenen både i ansigtet og på kroppen, da man ofte glemmer, at man får sol, når man render rundt og er aktiv i løbet af en dag. Især hvis du er i nærheden af vand, så er det specielt vigtigt, da vandets genskær gør solen ekstra skarp. Mange solcremer er ikke gode for huden i ansigtet, så sørg for at have en, som egner sig specielt til brug i ansigtet også. Her må faktoren gerne være ekstra høj, da vores hud i ansigtet er ekstra sart.

Find strandtæpper- og tasker frem

Find jeres strandtæpper og strandtasker frem fra sidste sæson eller køb nogle, hvis ikke I har nogle i forvejen. Strandture er for mange et must i sommerperioden, og derfor er det smart at have nogle fine strandtæpper og en strandtaske. Dette kan selvfølgelig også bruges i haven de dage, man ikke vil på stranden. Sådan nogle behøver bestemt ikke at være dyre, men kan være ekstremt brugbare henover sommeren.

Andre ting, som er gode at huske til sommer

Der er nogle andre ting, som man også kan sørge for, hvis sommeren skal blive endnu bedre. Man kan f.eks. anskaffe sig nogle forskellige havespil, som kan bruges med hele familien eller alle vennerne. Det kunne være kongespil, stangtennis eller Crockett. Det kan man hurtigt få mange sjove timer til at gå med, og det er noget, som alle kan være med på. Du kan få en helt masse spil på SpektrumShop. Derinde kan du også få ting som kugledyner og en Time Timer, hvis du har børn, som har svært ved at sove om natten og koncentrere sig om dagen. Stil også grillen frem på terrassen, så den er klar til at bruge på alle sommeraftenerne. Et godt alternativ, hvis ikke man har en grill, det er en engangsgrill. Dem kan man også sidde med i en park eller ved stranden f.eks.

Planlæg sommeren sammen alle sammen

Sørg for at bringe børnene med ind i planlægningen af sommerens aktiviteter, da de vil elske at være en del af det. Så ved de også, hvad de kan se frem til i den kommende tid. Når hele familien er med til planlægningen, sikrer I også, at det er noget, som alle vil være med på. Idéer til, hvad I kan lave, er f.eks. strandture, picnicture i parken, minigolf eller en tur i svømmehallen. Det er kun fantasien (og vejret), som sætter grænser.