Shopping

Ahava – hudpleje bygget på mineraler fra Det døde hav

Har du problemer med din hud, og ønsker du at sætte en stopper for det? Eller har du bare lyst til at forkæle din hud ekstra meget? Så er du kommet til det helt rette sted. Du bør nemlig tage et ekstra kig på de lækre hudplejeprodukter fra Ahava, som alle er spækket med gode ting fra Det døde hav. Ahava fandt nemlig hurtigt ud af, at de mange mineraler i Det døde hav har en yderst plejende virkning på huden, og de har derfor brugt netop disse mineraler til at skabe en af verdens mest populære hudplejeserier. Produkterne er bedst kendt for deres terapeutiske virkning på hud, der er plaget af hudsygdomme som blandt andet psoriasis, og af netop denne grund blev Ahava, efter deres etablering i 1988, hurtigt kendt verden over. Det hele startede med, at de solgte en bodyscrub, der var lavet af mudder fra Det døde hav. Det vidste sig dog hurtigt, at interessen for de lækre ”Døde hav produkter” var enorm, og der gik altså ikke længe, før Ahava udvidede deres sortiment, som nu består af hudpleje til alle hudtyper. Er du således interesseret i at prøve de lækre hudplejeprodukter af, kan du lige her se et stort udvalg af Ahava produkter.

 

Ahava hudpleje til den sensitive hud

Ahava laver hudpleje til enhver hudtype, og der findes ikke en hudsygdom, som Ahava produkterne ikke kan fikse. Med andre ord, finder du med garanti et Ahava produkt, der falder lige i din smag. Du kan med stor fordel tage et kig på deres mange forskellige hudplejeserier, som alle består af forskellige hudplejeprodukter, som blandt andet cremer, tonics og meget mere.

Mangler din hud eksempelvis fugt, bør du overveje at afprøve deres Time to Hydrate serie, som passer helt perfekt til hud, der er normal eller til den tørre side. Du kan også vælge at prøve deres Time to Revitalize serie, som er lavet til moden hud, og som derfor har en yderst effektiv anti-age effekt på huden.

Det er desuden vigtigt at pointere, at alle Ahava produkterne er fri for parabener, og de passer altså derfor også yderst godt til folk, der har sensitiv hud. Derudover er de også fri for Natrium Lauret sulfat, som hos mange kan forsage hoste, hovedpine, åndedrætsbesvær, luftvejsirritation, hornhindebetændelse samt irritation af huden.