Uncategorized

3 tips til at få mere bevægelse ind i din hverdag

Lever du en travl hverdag, hvor du har svært ved at få tid til motion og bevægelse? Hvis du har et ønske om at bevæge dig mere i din hverdag, kan det sagtens lade sig gøre, da du nemt kan ændre nogle små ting, som gør, at du pludselig får mere motion. Det handler blot om prioritering og om at komme ind i en vane.

Hop på cyklen i stedet for bilen

Hvis du er ejeren af en bil, har du sikkert også den vane, at du tager bilen lige meget hvor langt, du skal. Du tager bilen hvad end, du skal køre en halv time eller fem minutter ned til købmanden. Det er en dårlig vane, som faktisk slet ikke er nødvendigt. Du vil både kunne spare penge og få mere motion, hvis du vælger cyklen, så ofte du kan. Det kræver lidt ekstra tid, men det er garanteret ikke noget tid, som du ikke har. Hvis ikke du har en cykel, kan du tjekke www.pengefund.dk for at finde den bedste.

Gåtur fremfor tv-tid

Bliver det også mest til, at du sætter dig foran fjernsynet eller din mobiltelefon, når du er færdig med aftensmaden, og børnene er lagt i seng? Hvis du i stedet udnytter tiden og går en tur, vil du både få mere bevægelse og blive træt på en god måde, i stedet for at sidde og synke langsomt sammen i sofaen.

Hold en fest imens du gør rent

Hvis du alligevel skal bevæge dig mere, kan du lige så godt gøre det, imens du gør rent. Skru op for musikken, når du gør rent og dans rundt med støvkosten og vaskekluden. Hvis du har en fest, imens du gør rent, vil du få bevæget dig mere helt uden at bemærke det nærmest.