Hus og have

Autolifte til ethvert behov

Har du lige startet dit eget autoværksted, og mangler du nogle autolifte dertil? Måske du blot er ved at lave et lille hobbyværksted i din garage? Ligegyldigt, hvad du skal bruge autolifte til, så finder du med garanti nogle, der passer perfekt til dine behov. Når du skal ud og vælge de helt rigtige autolifte er det først og fremmest vigtigt, at du vælger nogen af høj kvalitet. Her kan du blandt andet lægge mærke til, om de er CE godkendte. Er de dette, vil sikkerheden og driftsstabiliteten være i top. Når du skal vælge nye autolifte handler det desuden i høj grad om, hvilket arbejde du skal udføre. Derudover det også vigtigt at tage hensyn til, hvor meget plads der er i garagen eller værkstedet. Alt efter, hvad du skal bruge liftene til, kan du vælge mellem en 1 søjlet autolift, 2 søjlet autolift og en 4 søjlet autolift. Er du således interesseret i at finde den helt perfekte autolift til dit værksted, kan du lige her se et stort udvalg af autolifte.

2 søjlet autolifte

Der er rigtig mange fordele ved en 2 søjlet autolift, og derfor er der også rigtig mange, der vælger netop denne autolift. Disse autolifte udmærker sig således ved at være billige og små. Det vil sige, at de ikke kræver særlig meget plads, og de passer derfor ind i de fleste værksteder – store som små. En 2 søjlet autolift er således både et godt valg for hobbymekanikeren og den professionelle automekaniker.

4 søjlet autolifte

Ønsker du derimod at foretage 4-hjulsmålinger, kan du ikke nøjes med en 2 søjlet autolift. Her skal du have fat i en 4 søjlet autolift, der blandt andet adskiller sig fra de andre, idet du netop kan foretage 4-hjulsmålinger direkte på liften. Med en 4 søjlet autolift har du derudover mulighed for at installere 1-2 donkrafte mellem kørebanerne, hvilket gør det endnu nemmere at klare de fleste arbejdsopgaver. En 4 søjlet autolift giver dig desuden den samme frihed, som en 2 søjlet autolift gør, idet du har god tilgang til hele undervognen. Mangler du således lidt plads i garagen, men har du højt til loften, kan en 4 søjlet autolift muligvis være det helt rette valg for dig.