Oplevelser

Vil du være med i actionfilm?

Har du nogensinde drømt om at være med i en actionfilm? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du blive præsenteret for et mobilt escape room, som i høj grad kan få dig til at føle, at du er med i nervepirrende actionfilm. Du vil ligeledes blive klogere på, hvorfor Escape Games er en fantastisk idé til et arrangement.

Hvad er Escape Games?

I løbet af de seneste par år er Escape Games blevet mere og mere populære i Danmark. Escape Games kan i teorien være mange forskellige ting, men i bund og grund handler det om, at man har X antal minutter til at klare en given opgave. Opgaven kan være alt fra et flygte fra et fængsel til at redde verden fra en dødbringende pandemi. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Forskellige Escape Games har forskellige opgaver, der skal klares. Opgaverne kan være alt fra spørgsmål til gåder. I den sammenhæng handler det om at klare disse opgaver, så man kan få nogle hints, der kan hjælpe en med at klare den samlede opgave. Escape Games handler om samarbejde, kløgt og at kunne tænke ud af boksen.

Perfekt til større arrangementer

Escape Games er perfekte til større arrangementer. Escape Games er en suverænt valg til eksempelvis teambuilding-arrangementer, fordi deltagerne vil komme tættere på hinanden og på samme tid lære at samarbejde på kryds og tværs. Escape Games kan ligeledes bruges til en masse andre forskellige arrangementer, fordi alle kan være med. Det kræver ikke, at man er fysisk overlegen – det handler faktisk kun om det, man har mellem ørene.

Hvis du overvejer at leje et mobilt Escape Room, får du altså muligheden for at udfordre din gæsters evne til at arbejde under pres og tænke ud af boksen – samtidig med at de har det sjovt!