Mode

Sådan bliver du en rigtig voksen

For visse mennesker er transformationen og processen fra barn til voksen forvirrende. Det kan være svært at føle sig tvunget til at gå i mere voksent og modent tøj eller at holde fast i gamle relationer, når alles liv går i hver sin retning.

Få en moden tøjstil

Bare fordi man pludselig er myndig og måske har fået et arbejde, er det selvfølgelig ikke ensbetydende med, at man skal ændre sin adfærd komplet. Du skal stadig være dig. Det er desuden ingen forandring, som sker hen over natten. For kvinder er det muligvis ikke altid lige nemt at gøre sin stil mere formel og moden i udtrykket. Det kan dog lade sig gøre med for eksempel skjorter. Klik for at læse mere om det. På trods af skjortens evindelige simple look, kan den variere utroligt i farve, pasform, design osv. Du kan derfor uden besvær danne din egen individuelle stil til arbejdsdagene, så du ikke dagen lang skal gå op og ned ad dine kvindelige kollegaer med præcis samme skjorte på – hvis ikke dette irriterer dig, er det et endnu mindre problem.

En ny omgangskreds

En anden vanskelig ting at gennemleve, når man er ved at blive voksen og få ansvar, er, at ikke alle skal samme vej i livet. Det kan være, du har en masse venner fra folkeskolen og/eller gymnasiet, som du må give slip på kontakten med, fordi I vil komme til at leve for langt fra hinanden med vidt forskellige beskæftigelser og prioriteringer. Selvom det kan være hårdt at miste nogle, skal man dog huske på, at der med garanti også vil dukke nye op, som man bedre harmonerer med. Det vil desuden være med til at hærde dig, at du oplever, at selv de stærkeste bånd kan ende med at blive lagt på hylden.