Oplevelser

Skal du planlægge årets firmajulefrokost? Så få inspiration her

Er du erhvervsdrivende, og har du været det længe, så ved du stensikkert også, at kalderen ofte er fyldt op med alt fra aftaler og møder til konferencer og forretningsrejser. Når man har mange ting at se til, har man mindre tid til at snakke med ens medarbejdere, og går der lang tid imellem, kan det mærkes. Det er nemlig vigtigt, at man som leder eller ejer har et godt forhold til sine medarbejdere, så de føler sig trygge og sete på arbejdspladsen. Ønsker du at forkæle dem lidt ekstra og vise dem, at du er taknemmelig, så kan du gøre det med en julefrokost, som sent vil ende i glemmebogen.

Sørg for at den bliver lidt udover det sædvanlige

Når man hører ordet ’firmajulefrokost’, så er der mange, der får associationer til for mange snaps og lidt for fulde kollegaer. Det er naturligvis noget, der følger med, når man holder firmajulefrokost, men det er ikke ens betydning med, at det er det eneste, man kan huske dagen efter, hvis man sørger for, at julefrokosten er lidt sjovere end normalt – og netop det kan du sikre på flere måder.

Book en DJ, lav nogle sjove lege eller planlæg en helt tredje ting

Hvis du ønsker, at dine medarbejdere skal kunne huske julefrokosten i lang tid bagefter, så er det vigtigt, at du gør noget, som kan overraske dem. Måske kan du booke en kendt DJ, arrangere nogle sjove lege eller planlægge noget helt tredje. Vælger du den første mulighed, så har du muligheden for at booke på nettet. Book DJ her hvis det lyder som noget, der kunne pifte jeres julefrokost op. Julefrokosten vil stensikkert blive et vedvarende samtaleemne i lang tid bagefter, og så ved du, at du har gjort det rette. Gå i gang med planlægningen nu og hav noget at se frem til.