Hus og have

Emballageløsninger til mad

Leder du efter nyt emballage til din mad, og vil du gerne have noget nyt og innovativt? Så er du landet det rette sted. Der findes et hav af forskellige emballageløsninger til mad, både til den private person, men også til de helt store virksomheder. Hos Metroline finder du et stort udvalg af emballageløsninger til mad. De har alt lige fra det klassiske engangsservice af plastik, pap service og service af bambus. Der er altså garanti for at du finder nogle emballageløsninger, der passer perfekt til dit behov.

Miljøvenlige emballageløsninger

Efterspørgslen på miljøvenlige og bæredygtige emballageløsninger stiger med hastige skridt, og hos Metroline finder du er stort udvalg af emballageløsninger, der er yderst miljøvenlige. De tilbyder blandt andet FSC-certificerede take away emballage til både varmt og koldt mad, genbrugspapir poser, sandwichpapir af genbrugspapir og poser af genbrugsplast.

Emballageløsninger til virksomheder

Arbejder du til hverdag i restaurationsbranchen, eller er du indehaver af en catering virksomhed? Så ved du formodentlig, at der til daglig bruges enorme mængder af take away emballageløsninger, som er nødvendige for dig at have. Emballageløsningerne skal helst være brugervenlige, smarte og kvalitetssikre, så kunderne nemt og hurtigt kan fragte og indtage maden uden for meget besvær. Samtidig skal take away emballageløsningerne helst afspejle tilstrækkelig kvalitet og holdbarhed til rent faktisk at kunne opbevare maden – uanset om der er tale om varm eller kold mad. Hos metroline finder du et hav af praktiske og funktionelle emballageløsninger, som passer perfekt til virksomheder i restaurationsbranchen.

Helt personlige emballageløsninger

Skal du give en gave, eller vil du bare gerne have dine helt personlige emballageløsninger? Så kan du hos Metroline få trykt dit helt personlige budskab eller logo på dit emballage – det kunne eksempelvis være, at du ville have trykt virksomhedens logo på nogle papkrus, så du kan tilbyde firmaets gæster en kop kaffe, når de kommer på besøg. Du finder hos Metroline også et stort udvalg af emballageløsninger, og der er garanti for, at du finder præcis det du leder efter. Har du derudover ikke det største lager til rådighed, men vil du gerne have flere emballageløsninger på lager af gangen? Så er der hjælp at hente. Hos Metroline opbevarer de også alle dine emballageløsninger efter du har bestilt dem, og kan derefter sende dem ud til dig med dag til dag levering. Hermed kan du bestille præcis alt det emballage, som du har brug for, uden at skulle bekymre dig om din lagerplads.