Oplevelser

Find din indre bonderøv frem, og byg din egen bjælkehytte!

Hvis du ligesom en million andre danskere er vilde med Bonderøven, så er du landet det rigtige sted! Bonderøven er indbegrebet af tradition og håndværk, og hans arbejde på Kastanjegården får mange af os til at sukke efter tanken om et tilbagetrukket liv. Fri for hamsterhjulet og i pagt med naturen.

Men måske er det på tide at få lidt ”bonderøv” ind i dit liv? Har du plads i haven, hænderne skruet godt på og mod på at give dig i kast med et gør-det-selv-projekt, så er en hytte i haven måske noget for dig? For hvem drømmer ikke om en mandehule, et gæstehus eller et ”sommerhus” på matriklen?

Man skal ikke gå ned på udstyr

Hvis du giver dig i kast med at lave en bjælkehytte, får du brug for en del maskineri, der kan hjælpe dig med arbejdet og lette dig for noget af byrden. Hos primusdanmark.dk finder du et stort udvalg af forskellige skovmaskiner, der kan gøre din bjælkehyttedrøm til virkelighed.

Det er ikke en god post at spare på, for der kommer mange tunge løft, når man går i gang med et projekt som dette. Derfor bør du ikke snyde dig selv for at få lidt hjælp.

Har du ikke selv mod på at gøre alting fra bunden? Det skal ikke hindre dig i at få en hytte i haven. Mange trælasthandlere har i dag bjælkehytter til salg, som bare skal skrues sammen. Så er der ingen undskyldninger.