Hus og have

Sådan får du det helt rigtige look på badeværelset

Trænger dit badeværelse til en opgradering? Eller er du midt i renoveringen af din bolig og i tvivl om, hvad du skal vælge som badarrangement på badeværelset? Der er mange faktorer, der spiller ind i forbindelse med renovering eller opgradering af badeværelset. Der er samtidig også mange muligheder, når det kommer til indretningen af badeværelset, og hvad du skal vælge til badet.

Blandt andet handler det om at vurdere, hvad dit behov er i forbindelse med din nye bruseniche. Hertil kommer også mængden af plads på badeværelset, der ligeledes har indflydelse på valget til brusenichen.

Valget af brusekabine betyder mere, end du tror

Valget af din nye brusekabine afhænger ikke kun af plads og behov, men i høj grad også af stilen på dit badeværelse. Brusekabinen skal gerne passe ind i badeværelsets øvrige indretning. På den måde kan du skabe et fuldendt look i et af de rum, der bruges mest i hverdagen.

Uanset om stilen derhjemme er klassisk eller moderne med rene linjer, kan du med fordel vælge en brusekabine udført i glas. Det giver brusenichen et stilrent look, der samtidig tilføjer indretningen en helt særlig minimalisme. En brusekabine i glas passer perfekt til den nordiske stil, og hvis du gerne vil opbløde de hårde linjer en smule, kan du tilføje lyse farver til badeværelset i form af skønne nips eller blomster.

En brusekabine af glas er ikke kun en æstetisk investering, men også en der kan spare dig tid i forhold til rengøring. Idet en glasvæg har én stor overflade, der skal rengøres, bliver rengøringen hurtigere mere overskuelig og mindre tidskrævende, da der ikke er fuger eller riller, som skidt og kalk kan sætte sig fast i.