Oplevelser

Bliv en suveræn campist

Om sommeren summer verdens campingpladser af liv og hygge. Ifølge Danmarks Statistik var der i juli 2020 tilsammen hele 4.259.419 overnatninger på landets campingpladser. At campere er populært, hvilket nok skyldes, at der ikke er tid til at bekymre sig om ret meget andet end omgivelserne på en campingferie.

Fortelt til campingvognen

Man kan som bekendt både campere i campingvogn, telt og hytte. Det er meget forskelligt, hvad hver enkelte familie vælger, men kan man bedst lide at campere i udlandet, er campingvogn ofte set. Den kan man bare spænde på bilen og køre afsted med – den optager altså ikke bagagens plads ligesom et telt. Til en campingvogn har mange et fortelt. Nogle opgraderer campingvognen med et nyt fortelt fra Isabella. Isabella er det eneste danske teltfirma. Der er to års fabriksgaranti, og du kan tilføje et ekstra års ved gratis at tilmelde dig Club Isabella. Mens Isabella fortelte er hovedparten af virksomheden, producerer de tilmed en Ventura udgave. Ventura er lidt billigere end Isabella, men selvfølgelig også i dårligere kvalitet. Bl.a. er taget coatet en gang mindre, og stængerne har ikke den samme styrke. Alligevel er det funktionelt. Tag derfor trygt på campingferie med et Isabella fortelt, hvad end du drager mod Italien eller Fyn.

Stil de rigtige krav

Måske har du og din familie aldrig prøvet at være på campingferie før og ved af den grund ikke, hvilke kriterier man kan stille til en campingplads. Hvis der skal børn med på ferien, er en legeplads med masser af plads og muligheder prisværdig. Holder I ekstremt meget af kvalitetskokkerering, når I tager på ferie, er det vigtigere at fokusere på mange anmelderroste restauranter i nærheden, hvis ikke campingpladsen selv byder på det. Det, der har den største faktor, er dog i manges øjne omgivelserne. Hvis ikke naturen er der, føles det sandsynligvis ikke som en ægte campingoplevelse.