Mode

3 tips til en forårsgarderobe til mænd

Er din garderobe klar til forår, eller har den brug for at blive finpudset en smule? Der er forskellige ting, der er rigtig gode at have, så du nemt kan sammensætte nogle gode forårsoutfits. Her får du tre tips til, hvad du har brug for i din garderobe.

Find en let forårsjakke

Når det bliver forår, kan du ikke længere rende rundt i din varme vinterfrakke. I stedet har du brug for en let forårsjakke. Når du skal finde en forårsjakke, kan du med fordel vælge en i nogle neutrale farver, så den passer til alt i din garderobe. Her finder du et bredt udvalg af jakker til mænd. Du må ikke undervurdere, hvad en flot forårsjakke kan gøre ved et outfit. Det er som regel prikken over i’et.

Integrér nogle flere farver

Når det er efterår og vinter, kan de fleste godt være mest tilbøjelige til at række ud efter de mørke styles i sort, grå, brun, mørkeblå m.m. Når det er forår, lyser alt lidt mere op, så det er også passende at integrere nogle flere farver i din garderobe. Når du køber noget nyt til din garderobe, kan du prøve at udfordre dig selv lidt ved at vælge noget i nogle farver, som du normalt ikke rækker ud efter. Det er virkelig forfriskende med en forårsgarderobe, der indeholder nogle forskellige farver.

Køb et par hvide sneakers

Hvis der er et par sko, der passer til nærmest alt, så er det et par hvide sneakers. Hvis du vil købe et par forårssko, som du kan kombinere med alt i din garderobe, kan du med fordel vælge et par hvide sneakers. De passer, hvis du har et mere stilet og klassisk sæt tøj på, men de passer samtidig også, hvis du har et mere afslappet, hverdagsoutfit på.