Mode

Hemmeligheden bag det perfekte sommerlook

Sommeren står for døren, og dermed er det ved at være tid til at finde sommertøjet frem og gøre dig selv klar til det varme vejr, der trækker ind over Danmark. Der findes dog et par tips, som du gør klogt ved at følge, hvis du ønsker at skabe det perfekte sommerlook – hele sommeren igennem.

Fra læbestift til blondekanter

Når du står over for at skulle skabe det ultimative look til sommerens begivenheder, så er der flere elementer, du bør tage til overvejelse:

  • Hvilke sminketips er gode at anvende, hvis du befinder dig meget i solen?
  • Hvordan kan du have det komfortabelt i solen samtidig med, at du kan vælte alle omkuld med dine stilsikre valg inden for mode?

Dette er nogle af de vigtigste ting, du skal overveje, når du sammensætter dine outfits til sommervejret. Et godt sted at starte er med hensyn til dit valg af sminke. Hvis du befinder dig i flere timer i bagende sol, er en tyk base af sminke næsten uudholdeligt at have på. Derfor er det oplagt, at du bruger minimalt med produkter, da det er vigtigt, at din hud kan ånde problemfrit. Derudover er det utrolig vigtigt, at du anvender solcreme under din sminke, da det ikke kun fugter din hud – det beskytter dig samtidigt imod solens skadelige UV-stråler.

Når du har fået styr på sminken, er det næste skridt dit valg af tøj. Om du foretrækker en lys top med slidte shorts, eller om du er mere til flæsede og farverige kjoler, så findes der tusindvis af produkter på markedet, som helt sikkert vil falde i din smag – du kan se mere her. Vildere farver som koralfarvet, lyseblå eller skrigende gul er nogle modige men også fantastiske sommervalg. En kjole i en af disse nuancer sammensat med brunlige sandaler og en stor solhat, kan du aldrig gå galt i byen med.