Mode

Gør din hud glad med økologisk hudpleje

Din hud fortjener den bedste pleje, men den skal også være gennemtænkt. Hudpleje i dag indeholder mange forskellige kemikalier, der kan gå ind og forstyrre kroppen. Det er virkelig lækkert, når huden er blød, fugtet og klar til dagens strabadser. En dejlig hud er et perfekt lærred til din make-up – og den fine duft fra din foretrukne creme er et dejligt morgen- og aftenritual.

Økologisk ren hudpleje til din krop

Det er vigtigt at forkæle huden med den korrekte hudpleje, så vi kan føle os godt tilpas. Der er noget hyggeligt over de små rutiner, vi har med os i hverdagen – og ja nogle gange, når travlheden indfinder sig, så er det lidt stressende.

En glad og velplejet hud får os til at stråle og se sunde ud. Det er desværre bare ikke altid, at de produkter der får os til at stråle – også får os til at stråle inden i. Den bæredygtige bølge har også indfundet sig i hudplejeuniverset – og flere og flere brands er begyndt at tilbyde bæredygtige alternativer i hudpleje regi. Hvis man går op i bæredygtighed, økologi, og at produkterne skal være mere rene, så findes der efterhånden flere og flere fornuftige alternativer på markedet.

Der findes flere eksempler på brands, der er begyndt at indtænke bæredygtighed i deres produktion. Man kan her fremhæve det danske brand Meraki, der har udviklet hudplejeprodukter, hvor emballagen er produceret af genbrugsplastik og indholdet i deres håndsæber, bodylotions og opvaskemidler bestræber sig på at være veganske og økologiske alternativer.

Alternativerne til den klassiske hudpleje findes derude, så du kan pleje din hud uden hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer – og med god samvittighed. God fornøjelse!