Oplevelser

Tips og tricks: Plej dine fødder.

Få smukke, bløde og pæne fødder, du tør at smække i et par sandaler. Tørre og brugte fødder skal også plejes. Vores fødder fortæller ret meget om os selv, f.eks. om vi går i for små sko, hvilket kan resultere i ligtorne etc. Hvis dine sko klemmer, kan det godt være, du skal overveje, om det er værd at lide for skønheden. Korrekte sko kan i bedste fald aflaste dine fødder (korrekte sko behøver ikke at være grimme, så er det sagt).

Tips og tricks til ordentlig fod etikette

Der er mange ting i hverdagen, der belaster vores fødder, og måske også endda ting vi ikke er klar over. Det er ikke nok kun at smøre fødderne ind i creme en gang imellem, desværre. Her er et par tips til sunde og glade fødder.

  • Sokkerne skal skiftes. Hver dag! Rene og tørre fødder skåner dig fra vabler og slid. På de lange vandreture lyder rådet ofte: rene sokker og talkum.

  • Efter bad er det en god idé at tørre sig mellem tæerne, så miljøet her ikke inviterer til svamp osv.

  • Fil, klip og plej dine negle, så du undgår indgroede negle.

  • Sæbe: ligesom shampoo kan slide på håret, kan det også påvirke vores fødder negativt, hvis vi ikke husker at skylle sæben af efterfølgende. Derfor, ønsker du bløde fødder – så vær opmærksom på at skylle sæben af, der kan have en udtørrende effekt.

  • Tag dig af den hårde hud. Et fodbad kan gøre det nemmere at håndtere det.

  • Blødgørende creme er en god idé. Brug evt. Kemiluppen, hvis du vil være bevidst om de forskellige mærkers indhold.

Du kan eventuel overveje det tyske fodpleje mærke Gehwol, der har et overraskende stort udvalg af alt inden for fodpleje. Undersøg markedet, og find det, der passer til din plejerutine.