Hus og have

Skab orden med labels

Du kan bruge labels til at holde orden både derhjemme og på arbejdspladsen. Med labels er det nemt at huske, hvor dine (og andres) ting har en fast plads, uanset om det er dig selv eller andre, der rydder op.

Labels i garderoben

Er der rigeligt med tøj at holde styr på, når tøjet kommer fra vask? Uanset om det er derhjemme eller på jobbet kan det være rart med fastdefinerede pladser til tøj og andre tekstiler. Brug labels til håndklæder, viskestykker, karklude eller arbejdstøj, der ofte er i mange størrelser eller anvendes af forskellige medarbejdere. Brug labels til at definere hvor tøjet har sin rette plads. Det kan fx være med labels med størrelser, labels med navn eller labels med farver.

Labels til tøj

Vil du gerne kunne sortere dine medarbejdere eller kollegaers arbejdstøj nemt kan du bruge tekstillabels, som du syr ind i tøjet. Det er billigt at lave labels/navnebånd med navn, som du kan sy ind i tøjet. På denne måde undgår du forbyttet arbejdstøj, selvom tøjet skal vaskes fælles på arbejdspladsen.

Hold orden i køkkenet med labels

I køkkenet kan der være brug for at holde orden på flere forskellige ting. Det kan både være madvarer, fx tørvarer, mad i køleskabet eller måske krydderierne. I køleskabet kan du også bruge labels til at definere hvad der må ligge på hvilke hylder. Det kan både være typer af madvarer, men der kan også være du har behov for at skrive afdeling, navn, stue eller lignende på hylderne. Brug labels der kan tåle vand og kondens, der ofte opstår i et køleskab. Skal du hjælpe børn med at lægge ting på plads i et køleskab kan du lave labels med billeder af de madvarer, der skal ligge på bestemte pladser, fx æbler, pærer osv.

Hold styr på børnenes legetøj

Gør det nemt for både dig selv og børnene at rydde op i legetøjet, når de er færdige med at lege med tingene. Det er nemt at lave labels med billeder af forskelligt legetøj. Tag et billede af byggeklodser, legoklodser, Barbier, dukker osv., og uploade billederne der hvor du køber labels, så kan du nemt bestille labels. Med billeder af legetøjet er det nemt for ungerne selv at rydde op, når de har leget.

Labels i andre kvaliteter

Du kan også få labels i metal, silikone eller læder, hvis du gerne vil have labels, der skiller sig ud. Her finder du labels til alle behov.