Oplevelser

Hvordan holder du en god ferie med små børn

Når du rejser med små børn, kan det være godt, det ikke er for langt væk. Tænk over hvor lang rejsetiden er i forhold til, hvad dine børn er vant til. De fleste børn er ikke særlig tålmodige og gider ikke rejse i mange timer.

Til bilturen kan det være smart at pakke en lille taske med noget forskelligt legetøj, dine børn kan lege med på vejen eller måske nogle film, de kan se. Det kan også være godt at holde lidt pauser undervejs, så I lige kan få lidt frisk luft og få strækket benene. Det kan hjælpe børnene til at holde ud, at turen er lidt længere. Måske kan I holde en lidt længere pause, hvor I spiser frokost og kan gå på toilettet.

Der er mange muligheder i Danmark

Der er mange gode muligheder for forskellige sjove ferier, du kan tage på med dine børn i Danmark. I kan fx tage på en by ferie tæt på en forlystelsespark, som I kan besøge en af dagene. I kan også tage til Legoland og bo på deres hotel eller et sted i nærheden.

Du kan hente inspiration ved at læse blogs, hvor de skriver om at rejse med børn, se fx rejsetips her. Der er også god mulighed for camping rundt omkring i Danmark.

Fordelene ved camping

Der er roligt på en campingplads, og dig og din familie kan få slappet af og hygget jer sammen. Der er mange børnefamilier, der tager på camping, så der vil være god mulighed for dine børn at finde nogle at lege med.

Campingpladser har mange forskellige aktiviteter for børn. Det kan fx være, de laver bål, så I kan lave snobrød. Der er også forskellige faciliteter for børn. En stor legeplads de kan have det sjovt på, eller måske en stor swimmingpool som I kan bade i.