Hus og have

Gør drømmehuset til virkelighed

Dengang du drejede nøglen om, og trådte ind i dit nye drømmehus, havde du sikkert ingen anelse om, at du en dag ville få brug for at tilføje en trappe. Eller også trådte du ind i dit drømmehus, som var helt perfekt, på nær lige den gamle, faldefærdige spindeltrappe, der ødelagde hele den visuelle oplevelse af drømmehuset. Uanset om du skal udskifte den nuværende trappe i dit drømmehus lige efter du er flyttet ind, eller skal have tilføjet en ny trappe efter 10 år, er der mange ting, der skal tages hensyn til. Trapper er jo ikke ligefrem dét, den almene dansker køber allermest af, så derfor er det helt almindeligt at føle sig på bar bund, når der skal tages stilling i forhold til valg af trappe. Heldigvis findes der mange eksperter rundt omkring i Danmark, der har specialiseret sig i netop trapper. Uanset om du skal have tilføjet en helt ny trappe, skal have udskiftet en allerede eksisterende trappe eller blot forlænge den, kan det være en god idé at tage kontakt til nogle professionelle. Så er du nemlig sikker på, at det bliver gjort ordentligt fra starten af. På den måde slipper du også for at skulle udskifte trappen 10 år senere, fordi den ikke er blevet lavet ordentligt.

Vælg drømmetrappen

En trappe er mere end blot et redskab til at bevæge sig imellem de forskellige etager. Det er et møbel, som bidrager til indretningen, og skal passe ind i den stil, som dit hus allerede har. Ellers ville det ligesom alle andre møbler, rent visuelt ikke passe ind. Derfor er det utroligt vigtigt at vælge den rigtige trappe. Der findes mange forskellige trappetyper i mange forskellige materialer og i endnu flere stilarter. Der er også stor forskel på, om det er en indendørs eller udendørs trapper, du søger. Dette stiller nemlig nogle bestemte krav til trappens materiale. Det kan hurtigt blive en jungle at finde rundt i. Klik her for at læse mere om de forskellige trappetyper.

Sådan bestiller du den perfekte trappe

Mange danskere køber en trappe, fordi de skal have gjort deres loft beboeligt. Hvis dette også er tilfældet hos dig, kan en indendørs spindeltrappe anbefales. En indendørs spindeltrappe er smart, fordi den ikke fylder særlig meget. Den er diskret, og kommer ikke til at fylde hele stuen, hvilket andre trappetyper måske ville gøre. En indendørs spindeltrappe kan (på lige fod med de andre trappetyper) fås i mange forskellige materialer og stilarter. Ved du ikke noget som helst om trapper, eller har du blot nogle få idéer, du gerne vil have realiseret, kan professionelle som f.eks. HB Trapper hjælpe dig på vej. De har teknikere og ingeniører, der tager udgangspunkt i dine ønsker, for derefter at udarbejde en tegning i virksomhedens store tegnestue. På den måde får du rent visuelt lige netop den indendørs spindeltrappe, du har drømt om. Samtidig skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt myndighederne nu godkender spindeltrappen eller ej. Med masser af erfaring er det selvfølgelig også noget, der tages hensyn til under hele processen.