Hus og have

Står du og mangler en Vvs-installatør?

Hvad laver en Vvs-installatør?

En Vvs-installatør opsætter og vedligeholder installationer som eksempelvis gaskomfurer, gasvandsvarmere og afløb. En Vvs-installatørs arbejde kan også omfatte rensning og reparation af spildevandsanlæg.

De udfører vand- og afløbsinstallationer fra køkken- og håndvaske, bruse- og karbade, toiletter og så videre.

De arbejder også med gasinstallationer, som består i at sætte ledningsanlæg op i beboelser, i camping- og skurvogne, i industrivirksomheder og så videre.

De kan altså håndtere alle opgavetyper inden for vand og varme, energioptimering, renovering af badeværelse, blikarbejde, ventilation, klimaanlæg, køkkener, rør, faldstammer, gasinstallationer og andet vvs-arbejde.

Kan jeg ikke bare gøre det selv?

Installationer i forbindelse med vand- og afløbsledninger og gas skal efter loven udføres af en autoriseret vvs-installatør. Hermed er det også vvs-installatørens ansvar, at installationerne er gjort korrekt og lovligt, hvad enten det er dem selv, der udfører arbejdet eller fører tilsyn med det. Når vvs-installatøren har udført installationerne skal vvs-installatøren afprøve apparaterne og instruere dig i, hvordan du skal anvende det.

Vvs-installationer kan være meget omfattende, og det er altså derfor, at de ikke bør udføres af andre end en autoriseret vvs-installatør. Hos vvs-oversigt.dk kan du finde din vvs-installatør, der har erfaring og viden som autoriseret vvs-installatører – så du er sikret et veludført stykke arbejde, og de bedste resultater. De vil med deres erfaring bedst muligt råde og vejlede dig, så du kan få en løsning, som passer præcis til dine ønsker og behov, og som du med sikkerhed ved vil holde i mange år. Hos dem kan du altid finde din vvs-installatør, der vil stå klar til at hjælpe dig med det samme.

Deres vvs-installatører udfører vvs-arbejde for både private, institutioner, virksomheder og erhverv.

Find din lokale vvs-installatør – klik her. Kontakt dem og få et uforpligtende tilbud på en lokal og professionel vvs-installatør, der tager vvs-faget seriøst.