Hus og have

Indret dit hjem med tidens største boligtrends

Foråret melder snart sin ankomst, og når lyset atter stråler ind ad vinduerne, bliver det tid til at genopfriske hjemmets indretning. Og med den kommende tids boligtrends er der meget at glæde sig til. Der bliver en god jordbunden følelse i hjemmet, der fordrer både ro og inspiration, hvis du følger nedenstående indretningstips. Det er let at opnå, og du kan shoppe alt du mangler på dubuy.dk. Så læs med her og bliv inspireret af tidens største boligtrends.

Organiske former

Tiden viser et opgør med de klassiske firkantede former. Der skal mere liv ind i indretningen. Det viser sig ikke alene ved de rå naturmaterialer, der længe har været i fremgang men også i, at formen ændrer sig og bliver mere organisk. Vi kommer til at se masser af buer, cirkler, sving og snoninger i tidens brugskunst. Bloomingville er et af de mærker, der viser de følger med tiden, med hylder der udfordrer den konventionelle kassetænkning med hylder i både hele og halve cirkler. Med en Bloomingville hylde er du altså godt med på tidens trend. Men du kan finde de organiske former rigtigt mange steder, og du går ikke galt i byen, hvis du tænker i bløde buer i stedet for skarpe kanter, når du leder efter nyt til hjemmet.

Blide farver

Pangfarverne har efterhånden udlevet sin storhedstid og forsvinder nu til fordel for en langt blidere farveskala. Tidens trend viser sig i bløde pastelfarver samt jordbundne grå og brune toner. Sammen med de bløde, organiske former, og de rå naturmaterialer giver det en rolig fornemmelse i hjemmet, og tidens boligtrend hviler dermed godt ind i et øget fokus på bæredygtighed, og at vi skal tilbage til naturen. En følelse der kommer rigtigt fint til udtryk med en House Doctor lampe i farvet glas, der leder tankerne hen på det sandvaskede glas, man kan finde på stranden.

bløde tilføjelser

Tidens boligtrends står altså på naturmaterialer, det er ting, som det lidt grove plankespisebord og solide sofaborde der står særligt frem. Men det står ikke alene. Der skal smukke former sættes til, der viser stil sammen med det rå. Stole i smukt svungne former og brugskunst der matcher følelsen af natur. Dertil kommer så de bløde tilføjelser, der giver et smukt finish. Det er lammeskindet over stolen, de fine pastelfarver, og så er fløjl et materiale, der er på vej frem. Så tilsæt gerne et par puder i det lækre bløde materiale. Det kan for eksempel være puder fra Hübch, der passer godt ind i de fleste moderne hjem.

Bestandighed

I god tråd med den grounding som tidens boligtrends udstråler, så skal du tænke i gode materialer og bestandighed, når du køber nyt til hjemmet. Selv blomsterbuketter som man normalt vil se som en midlertidig fornøjelse nytænkes til bestandighed. De grønne og store planter må vige pladsen for de tørrede blomster, og man vil se tørrede blomster i vaserne i det moderne hjem. Det er noget blomsterforhandlerne har set, og derfor laves mange buketter i dag til, at de kan holde sig smukke, når de tørrer.