Uncategorized

Shopping efter en god forsvarsadvokat sparer fængselstid

Når det kommer til at shoppe, så er det nok de færreste som mener, at det kan svare sig at shoppe efter en forsvarsadvokat. I og for sig giver det også mening, for hvem regner med at skulle bruge en? Det kan dog ske for alle, for vi kan alle sammen ende i situationer, hvor der kan være spørgsmål om ret og rimelighed, hvorfor det er en god idé at have en kompetent forsvarsadvokat i baghånden. Shopper du efter en god advokat, så bør du vide flere ting om processen.

Sådan bliver prisen fastsat

Når man er på shoppetur, så ville det være rart, hvis prisen ikke spillede nogen rolle, men det gør den desværre for de flestes tilfælde. Derfor er det også vigtigt at understrege, at den danske lovgivning sikrer, at man ikke skal betale mere for den ene forsvarsadvokat fremfor den anden. Det betyder i praksis, at du ikke skal betale mere for en god advokat end for en dårlig en. Det er nemlig dommeren, som bestemmer, hvor meget en advokat skal koste i en given sag og du skal ikke engang betale, hvis du vinder din sag. Hvis du taber, så skal du til gengæld punge ud.

Hvad gør en advokat attraktiv?

I en købers øjne, så spiller kvaliteten af produktet en stor rolle. Sådan er det også med forsvarsadvokater og derfor kan man med fordel vælge en advokat, som har styr på sine sager og har masser af erfaring. Det gælder både som forsvarsadvokat og som anklager, for hvis man kender systemet fra begge sider, så bliver man en meget mere kompetent spiller i den juridiske arena og ens evne til at forudse modstanders træk bliver væsentligt forøget. Spring derfor skoene over denne gang og shop en god advokat – før du får brug for en.