Mode

Elegant med et tvist

Når vi vælger tøj til arbejde, må det gerne se både pænt, elegant og anstændigt ud. Det kan være svært at finde noget tøj, der rammer på alle tre punkter, uden at ligne en uniform eller se kedeligt ud. Og når du samtidig gerne vil virke selvsikker og se stilbevidst ud, bliver det kun endnu sværere.

Ofte ender vi derfor med at gå efter de sikre valg, nemlig de klassiske snit og farver som hvid og sort. Nogle gange også blå eller grå. Men en anstændig og stilig påklædning behøver ikke at se trist og grå ud. Du kan nemlig sagtens få et smart look, selv med den klassiske stil.

 

Udvid garderoben med farverige og feminine mønstre

Der kommer PBO ind i billedet. Kollektionen er fuld af identitet og styrke og tilføjer dit outfit mere spræl. Der er T-shirts, skjorter, bukser, kjoler og nederdele med smukke detaljer og i et lækkert design, der er både moderne og elegant. Dit look får med tøjet mere kant. Uden at gå på kompromis med elegancen.

Du kan sammensætte et outfit til arbejde ved at tage en hvid skjorte med elegante detaljer på og hoppe i et par klassiske bukser med et skræddersyet snit. Til festen kan du skifte bukserne ud med en stilig gul kjole med en smart blazer over, eller tilføje nederdelen en smuk farverig bluse.

Med kollektionen fra PBO kan du vise verden, at du som power kvinde sagtens kan være elegant og feminint klædt, uden at se kedelig ud.