Uncategorized

Shop med usynlige skinner

Sponsoreret indhold

En del danskere er utilfredse med sit smil. Det kan virke hæmmende i det sociale rum, når man ubevidst forsøger at smile uden at vise tænderne. Dette smil vil nemt se falsk ud, og naturligvis lægge en dæmper på humøret. Det er de færreste voksne mennesker, der har lyst til at gå med togskinner, som mange forbinder med teenageårene, selvom en tandretning står højt på ønskelisten. Vidste du, at det er muligt at få rettet tænderne og opnå drømmesmilet, uden at nogen opdager det? Der findes en usynlig bøjle, der retter tænderne trin for trin. Det er den såkaldte invisalign bøjle.

Usynlig tandretning

En invisalign bøjle er en gennemsigtig bøjle, der sættes ud over tænderne. Den er gennemsigtig, så man ikke lægger mærke til, at den er der. Derved kan du shoppe med den og tage ud i bybilledet, uden at føle dig flov over at have bøjle på.

Sådan fungerer en invisalign bøjle

En invisalign bøjle skal sidde på tænderne i 22 timer i døgnet. Den bruger lidt det samme princip som togskinner, men hvor togskinner strammes efter et interval, så skifter man invisalign bøjlen ud hver 14. dag.

Når den udskiftes, er afstøbningen af tænderne ændret en lille smule, således at den skubber tænderne en lille smule i den rigtige retning hver gang. Når man er færdig, er smilet rettet op. En behandling tager typisk et halv til et helt år, men der kan både gå kortere eller længere tid. Dette afhænger især af, hvor meget tænderne skal rettes.

Praktisk bøjle, der ikke giver store smerter

Denne bøjle er nem at have på, og den klikkes på i et snuptag. Den må dog ikke sidde i, når du spiser og drikker farverige væsker. Farven fra væsken kan misfarve bøjlen, så den ikke længere er gennemsigtigt. Endnu en stor fordel ved denne type bøjle er, at den giver ingen eller milde smerter, hvorimod eksempelvis togskinner er kendt for, at man kun kan spise yoghurt i dagene efter en stramning af skinnerne, da tænderne bliver ekstremt ømme. Dette slipper du for ved en invisalign behandling.

Det er muligt at få en tandretning med invisalign i København. Der findes der er særlig tandklinik, der har specialiseret sig inde for dette felt. Disse har også særligt fokus på personer med tandlægeskræk, hvilket kun gør oplevelsen endnu bedre. Invisalign behandling kan bruges til personer i alle aldre.