Shopping

Blue light briller – de perfekte briller når du sidder foran computeren hele dagen

Sponsoreret indhold

De fleste mennesker bruger i dag mange timer foran skærmen. Måske arbejder du foran en computer en stor del af dagen. Når du venter på bussen hjem fra arbejde, kigger du på din telefon. Når du har fri derhjemme, så slapper du af med at se en serie på din tablet. Det er fedt med al den nye og smarte teknologi, men vi skal også være opmærksom på hvad det gør ved vores kroppe. Det hvide lys fra skærmene har f. eks en dårlig effekt på vores øjne. 

Pas på dine øjne med blå lys briller

Beskyt dit syn med et par blå lys briller! Blue light briller ligner til forveksling et par ganske almindelige briller med en optisk linse. De har dog en anden funktion, og det er at beskytte dit syn imod det blålige lys fra skærmene. Et par blå lys briller har helbredsmæssige fordele: Du får mindre hovedpine og bedre nattesøvn. Dårlig nattesøvn og hovedpine kan nemlig nemt være et resultat af for meget skærmlys. Samtidig vil du måske også føle dig mere produktiv og effektiv, når du arbejder foran skærmen. Du kan også få blue light briller med styrke. 

Apps der reducerer det blålige lys

Du kan også installere apps på din computer eller tablet, som reducerer det blå lys. Der er flere gratis applikationer på markedet, som giver dig mulighed for at få gult lys på skærmen i stedet for blåhvidt. Du kan typisk indstille applikationerne efter behov, så lyset gradvist bliver gulere hen på aftenen. Du kan nemt slå det fra efter behov – f. eks hvis du gerne vil se en film eller lignende. Det er vigtigt at være påpasselig med det blåhvide lys om aftenen, da det kan have en betydelig påvirkning af vores nattesøvn.