Uncategorized

Sådan kan revisorer hjælpe ved opstart af virksomhed

Aalborg er en fantastisk by at starte egen virksomhed i – især for studerende, men alle med drømme om at blive selvstændig kan finde flere typer hjælp i Aalborg Kommune. Fx kan vejledning hos den kommunale erhvervsafdeling og startup-forløb hos inkubatorer med fokus på udvikling af din forretningsplan nævnes. Hjælp til bogføring i Aalborg kan du også finde uden at lede alt for længe.

Statsautoriseret revisor i Aalborg

Hjælp fra en statsautoriseret revisor i Aalborg er et must, når du skal sende årsregnskaber afsted, men adgangen til løbende økonomisk rådgivning er også en nyttig service, revisorer tilbyder. Alt fra at få den daglige bogføring håndteret til at være obs på relevante regler inden for skat og lægge et budget for virksomhedens fremtidige aktiviteter kan du faktisk få hjælp til, når du opsøger revisorer.

Hjælp under opstartsfasen

Visse revisorer tilbyder udover hjælp til tal ydelser under opstartsfasen ved nye virksomheder, hvor hjælp til formel stiftelse af virksomhed, oprettelse af NemID, opsætning af ERP-system og lønsystem samt strategi er værd at nævne. Står du som iværksætter in spe med en klar forretningsidé, kan du med gode råd fra revisorer få øjnene op for, hvordan du så stykker en god forretningsplan sammen.

Få et grundigt virksomhedstjek

At du allerede under opstartsfasen har kontakt til en revisor er en god idé, for så kan revisoren følge din virksomheds drift og træde til med rådgivning, alt efter om virksomheden vækster eller oplever problemer med likviditeten. Hvad angår likviditeten, kunne det være en god idé, hvis du fik tjek af såvel den kortsigtede som den langsigtede likviditet foretaget i form af et grundigt virksomhedstjek.

Hav kontakt til lokale revisorer

Under hele virksomhedens levetid vil der være behov for at søge råd eksternt, og den proces kan du som iværksætter komme godt ind i, hvis du allerede nu lærer at have kontakten til lokale revisorer.