Oplevelser

Gør konferencen til en god oplevelse for alle deltagende

I nogle virksomheder spiller konferencer og messer en stor rolle i kommunikation mellem kunde og virksomhed. Det kan være, det blot er for at fortælle mere om virksomheden og det arbejde, I har gang i – men det kan også være en stor fremvisning af et nyt, længeventet produkt, der skal sælges til jeres trofaste kunder. Der er som sådan ikke nogen grund til at holde en messe eller konference, der er bedre end en anden, men vigtigst er det bare, at det bliver en god oplevelse for alle deltagende.

Afhold begivenheden i gode fysiske rammer

De fysiske rammer har meget at skulle have sagt, når det kommer til en messe eller konference. Indholdet kan være noget så godt, men det bliver hurtigt ligegyldigt, hvis rammerne omkring begivenheden ikke lever op til en ordentlig standard. Det er både vigtigt, at der er plads nok til, at alle deltagende kan være der, men det er også vigtigt, at der er gode muligheder for at kontrollere temperatur og luftkvalitet. En messe eller en konference med et dårligt indeklima vil have meget svært ved at blive en succes.

Sørg for at gøre et indtryk

Det er vigtigt, at de potentielle kunder forlader konferencen med gode minder, der giver dem lyst til at købe produktet eller nogle af jeres andre ydelser. Derfor gælder det om at fange opmærksomheden hos de fremmødte. En god ide er bl.a. at udvælge de bedste talere blandt de ansatte, fordi de højst sandsynligt vil kunne skabe en bedre forbindelse til publikummet igennem deres ord.

Det er også en god ide at give de potentielle kunder noget med hjem, der kan være noget så simpelt som muleposer med tryk. Det kan være med til at sikre, at de potentielle kunder husker virksomheden og vil tænke positivt tilbage på begivenheden.