Uncategorized

Sådan finder du den perfekte gave til sølvbryllupsparret

Det er så yndigt at følges ad. 25-års ægteskab er lang tid. Som gæst til et sølvbryllup vil man gerne give en helt særlig gave. Men hvad giver man til et sølvbryllup? Det kan nogle gange være svært at finde en personlig gave til bryllupsparret. Herunder får du nogle idéer til, hvad du kan give i gave.

En oplevelse som huskes

At give en oplevelse kan både være en personlig og god gave. Man kan vælge at købe en oplevelsesboks, eller man kan selv designe sin egen oplevelsespakke.

En oplevelse kunne f.eks. være et ophold på en hyggelig kro i Danmark, en weekendtur til Hamborg eller, hvis bryllupsparret er et modigt par, faldskærmsudspring. Der er mange muligheder, og det er kun din fantasi, som sætter grænser for, hvilken oplevelse du vil give sølvbryllupsparret. Det er selvfølgelig vigtigt at vælge en oplevelse, som vil falde i god smag hos modtageren. Tænk over hvad der interesser bryllupsparret. Er de f.eks. vilde med at være i naturen kunne det være en god idé at give en oplevelse, hvor de kommer ud i naturen. Har de derimod begge højdeskræk, er det næppe en god idé at give dem faldskærmsudspring.

På nettet findes et hav af muligheder for at købe færdiglavede oplevelsespakker. Vil du gøre det endnu mere personlig, kan du selv lave en oplevelsespakke. Først finder du den oplevelse, du vil give og dernæst køber en fin boks eller lign. til gaven.

En skulptur med et budskab

Et andet rigtig godt bud på en personlig sølvbryllupsgave er en flot og dekorativ skulptur, som indeholder et særligt budskab. Skulpturerne fås i forskellige symboler og budskaber, som alle har et fælles tema nemlig kærlighed. Man kan f.eks. vælge en skulptur med et budskab om at huske at fastholde tosomheden eller en med budskabet om at huske at finde ind til kærligheden. Du kan også vælge at give en skulptur med budskabet om at bryllupsparret er drømmeparret, eller at de er det perfekte match. Tag et kig i det store udvalg af flotte skulpturer og overvej, hvilket budskab du vil give sølvbryllupsparret. Da du selv vælger, hvilket budskab du vil give, bliver gaven meget personlig. Fordelen ved en skulptur er også at sølvbryllupsparret kan have skulpturen stående fremme og hver dag mindes det smukke budskab, som du gav dem i sølvbryllupsgave. Det vil de helt sikkert sætte pris på.

Gavekortet til forkælelse

Et gavekort er en sikker vinder. Du bestemmer selv beløbet på gavekortet, og kan købes til brug i mange forskellige forretninger. Du kan vælge at købe et gavekortet til en oplevelse, såvel som til en bestemt butik. Det er altid lækkert at få et gavekort, hvad end det er til en isenkræmmer, en lækker restaurant eller en ansigtsbehandling. Et gavekort kan også være en god løsning, hvis man f.eks. ikke kender sølvbryllupsparret på nær hånd, men alligevel gerne vil forære en gave i anledningen af den store dag.