Uncategorized

Ideer til en hyggelig sommeraften med vennerne

Foråret er kommet, og det betyder også at sommeren kun er et stenkast væk. Forhåbentlig byder sommeren på masser af sol, varme, strandture og ikke mindst hygge med vennerne. Det er om sommeren, at mange har fri fra skole, studie og arbejde, og der er derfor masser af tid til hyggelige stunder. Vil du også gerne samle dine venner til en hyggelig aften? Så får du herunder et par ideer til, hvordan I får den perfekte sommeraften sammen.

Pak madkurven og tag ud i det blå

Sommeren er den ideelle tid for ture ud i det blå. I kan enten tage i skoven, en hyggelig park eller tage en tur på stranden. Uanset hvad skal der mad og drikke indenbords. Du kan vælge selv at lave noget let mad, som I kan tage med på jeres tur, der er lækkert at spise i sommervarmen. Smør f.eks. nogle sandwiches eller lav en eller flere sommerlige salater.
Du kan også vælge at gøre det ekstra nemt og let for jer ved at tage take away med på vejen. Der findes et utal af forskellige take away muligheder alt efter, hvad I har lyst til at spise. En af de mange muligheder er Kylling og Co. De tilbyder take away i Herning og andre byer og har et stort udvalg af mange forskellige lækre retter som er lette og praktiske at tage med på tur. Prøv f.eks. en lækker sandwich med dit yndlingsfyld eller nyd en dejlig, let salat, som du selv vælger indholdet til i den store salatbar. Er du til en lækker saftig kylling, tilbyder Kylling og Co selvfølgelig også det. I kan derfor helt sikkert finde noget lækkert mad, som I alle kan lide.

Tæpper, snacks og spil

En hyggelig aften med vennerne kan ofte komme til at vare til langt ud på aftenen. Sørg derfor for at I har nogle varme tæpper, så I ikke kommer til at fryse. Det er ærgerligt, hvis nogle går hjem, fordi de fryser. I mange butikker kan du købe nogle billige tæpper som er ideelle til picnicturen. Så har I både noget blødt at sidde på og kan holde jer varme, når solen er gået ned.

Til en hyggelig aften med masser af snak, og måske en kold øl eller to, er der brug for snacks. Det er altid en god idé at medbringe lidt lækre snacks, som I kan sidde og spise, mens I hygger jer. Det kunne være alt lige fra chips, nødder, frisk frugt eller en hjemmebagt kage. Der er utrolig mange muligheder og noget for enhver smag, så vælg derfor det du og dine venner allerbedst kan lide.

Mens I snakker og hygger jer, kan det være sjovt at dyste i et spil eller lege en leg. Der findes rigtig mange forskellige og sjove spil som kan spilles i haven, parken eller på stranden. F.eks. finder du i mange sports- og legetøjsforretninger et stort udvalg af forskellige spil og lege til udendørsbrug, som man aldrig bliver for gammel til at spille.