Uncategorized

Guide: Sådan finder du god hvidvin til festen

Du må aldrig løbe tør for hverken rød- eller hvidvin, når du holder fest. Der er meget hvidvin derude, og vi vil give dig nogle gode råd til, hvordan du finder en god hvidvin.

Det skal du tænke over

Ofte har man kun en slags hvidvin, hvis man holder en finere fest, så man ved, at alle får det samme. På den måde ved du også, at det passer til maden. Hvis der er tale om hvidvin til en fest, har du ikke samme restriktioner, som hvis der også serveres mad. Det er grunden til, at man bruger lang tid på at vælge hvidvinen til formelle arrangementer, som bryllup.

Derfor er det sikre valg, at du laver en ret, som du før har serveret. Hvis du eksperimenterer med noget nyt, vil vi anbefale dig, at du laver en testmiddag, hvor du kan smage maden og vinen sammen. Husk også hvad hvidvin passer til af mad. F.eks. fisk.

Du skal også tænke over, hvilke slags vin du bedst selv kan lide. Er det f.eks. Chardonnay hvidvin? For du skal finde en vin, som siger noget om dig, samtidig med at den passer til maden.

Find gode tilbud på hvidvin til festen

Det er faktisk ikke så svært at finde gode tilbud på vin, hvis du ved, hvor du skal kigge. Det handler om at holde sig orienteret. Du kan finde tilbud i alt fra reklamer til webshops nyhedsbrev. På den måde finder du altid ud af, når din favoritvin er på tilbud.

Vi vil anbefale dig, at du altid har din favoritvin i huset, så når der er tilbud, kan du altid fylde op på den. Til dine fester vil vi altid vælge en vin på tilbud, da det ellers hurtigt ender med at koste mange penge.

Du bør løbende smage forskellige vine, fordi det gør det lettere for dig at vælge en hvidvin, når den er på tilbud. Hvis du har smagt 50 forskellige vine over lang tid, så har du gode muligheder for at finde en af dem på tilbud næste gang, du skal holde fest.