Uncategorized

Få et fadølsanlæg til din næste fest

Hvis du skal holde en stor fest eller en fest, som alle husker, så overvej om du skal have et fadølsanlæg. På den måde slipper du også for bunkevis af flasker, og øl smager også bedre på fad.

Der er egentlig ikke mange ting, du skal tænke på, når det kommer til fadølsanlæg. Det vigtigste er nok, om du og dine gæster kan lide øl. Men det kan de fleste.

Køb fadølsanlæg til private

Du har sikkert allerede været til utallige fester, hvor du har fået fadøl. Det er derfor ikke et ukendt fænomen for dig.

Der er gode grunde til at droppe flaskerne og vælge et fadølsanlæg i stedet.

  • Du slipper for oprydning. Selvfølgelig skal du stadigvæk rydde lidt op efter dine gæster, men du gør det langt lettere for dig selv, når du slipper for de mange flasker. Flasker ender også altid med at være over det hele under festen, og kræver derfor meget oprydning under festen og efter festen. For at undgå det samme med et fadøl, kan du sige til dine gæster, at de skal bruge samme krus. Du kan i hvert fald godt få dem til det, før de bliver for fulde.
  • Det smager bedre. En øl der serveres med det samme, smager helt klart bedre end en øl på flaske.
  • Lettere at håndtere. Det er ikke let at skulle have mange kasser øl stående og få dem hen tik festen. Fadølsanlæg bliver leveret direkte til din dør.

Vi er sikker på, at I får en sjovere fest.

Køb fadølsanlæg til virksomheder

Virksomheder har typisk flere øl på fad. Det er meget almindeligt, at ens kunder har 2-4 muligheder. Det vil kræve meget plads, hvis du skulle have 4 forskellige slags øl stående i flasker, da du bliver nødt til at have mange af hver.

På restauranter, og især værtshuse, forventer de fleste også, at de kan få en fadøl. Det er ikke særlig dyrt at skaffe længere, da du kan bestille det mange steder på internettet. Her kan du også finde et kæmpe udvalg af f.eks. tjekkiske øl.