Uncategorized

Gaven til manden, som har alt

Står du og skal give en gave til manden, som har alt? Ønsker din far sig slet ikke noget i år? Eller ved du ikke hvad du skal give din ven, som ingen ønskeliste har skrevet? Vi har alle prøvet det med at være helt tomme for idéer, når vi skal købe en gave til en vi kender. Det er lige meget hvem det så er nærmest. Det er altid svært. Selv en fyldt ønskeliste kan være svær at navigere rundt i. Men uanset om du har en ønskeliste at følge eller ej, er det så ikke federe at komme med noget, som du selv har fundet på. Med en gave får du muligheden for at vise, at du kender din ven/far/onkel/kollega rigtig godt. Du kan vise, at du har tænkt over, hvad du har købt og sat dig ind i, hvad fødselaren kan lide. Få her nogle forskellige idéer til en lækker fødselsdagsgave, når du er helt tom for idéer.

3 gaveidéer til når du ikke kan finde på noget

  1. Nyt og lækkert værktøj. Hvis det er en handyman, du har med at gøre, så er nyt værktøj altid en sikker vinder. Find noget, som du ved, han ikke har. Noget som han ikke behøver, men som ville være rigtig lækkert at have. Det er noget af det, som kan gøre det mere luksus for ham, når han står og arbejder. Køb f.eks. Festool elværktøj. Festool er kendt for deres rigtig høje kvalitet og lækre tilbehør. Det er især deres dyksav med skinnesystem, som er populær, men generelt har de et rigtig bredt sortiment så du burde sagtens kunne finde noget, som matcher fødselaren.
  2. En hyggelig oplevelse. Hvis fødselaren for alvor intet mangler, så er en oplevelse en rigtig god gave, som alle kan bruge. Du kan eventuelt arrangere en fælles oplevelse for både dig og ham. På den måde får I også et godt minde ud af det, som I vil kunne se tilbage på. En oplevelsesgave kan bestå af sindssygt meget, og du kan tilpasse den til ethvert budget. Det kunne f.eks. være en vin- eller ølsmagning for Jer to. Det kunne også være en lækker middag for to, eller en tur ud og køre gokart. Det afhænger meget af hvad fødselaren kan lide. Sørg for at vis, at du kender ham rigtig godt med den oplevelse, du giver ham.
  3. Smart køkkenudstyr. Er han typen, som elsker at stå i køkkenet? Så giv ham en lækker ny køkken gadget. Igen behøver det ikke være noget, som han har brug for, men noget som ville være lækkert at have, som gør det ekstra fedt for ham at stå i køkkenet. Hvis du selv er blank på, hvad det kunne være, så tag ud i en butik og spørg dem til råds. De kan altid hjælpe dig.

Til sidst, så glem aldrig at vedlægge et kort til din gave. Det gør gaven langt mere personligt og gennemført.