Uncategorized

Få styr på klassen med en lærerkalender

Som lærer ved du, at det er et stressende arbejde, der kræver energi og mange timer. Planlægning af undervisningen, forældremøder, projekter og klasseture gør, at der altid er meget at tænke på. Det er heller ikke nemt at stoppe med at tænke på alle disse gøremål, selv når man har fri, fordi man kan være nervøs for, at man glemmer noget i farten. Hvis du kan nikke genkendende til noget af dette, så skal du måske overveje at investere i en lærerkalender.

En lærerkalender er udarbejdet til dig, der har en travl hverdag med mange gøremål – flere gange om dagen. Det betyder, at uanset hvad du skal, så kan du skrive det ind i kalenderen og have alle dine opgaver med dig lige ved hånden. Kalenderen gør, at du slipper for nervøsiteten omkring at glemme noget, fordi du er sikker på, at du altid kan skrive dine opgaver ned, så længe du har kalenderen med. Den er nem at tage op og tage et hurtigt kig i.

I et moderne klasseværelse

Alting bliver mere elektronisk, hvilket selvfølgelig også gælder klasseværelset. Det kan derfor være oplagt at tænke, at den fysiske kalender er gammeldags og har for fyldt dens opgave. Men det kan faktisk give rigtig meget overskud at skifte til en fysisk kalender, fordi det er nemmere at bladre og se alle ens aftaler på en gang. På den måde slipper du altså for at skulle have din telefon op, hver gang du skal skrive en aftale ned og du slipper også for, at der opstår problemer med teknologien. En fysisk kalender er noget man kender og det kan være rart at have den ved hånden, i stedet for at skulle bruge telefonen eller tabletten. En lærerkalender kan derfor være med til at sætte lidt mere ro på arbejdslivet, såvel som privatlivet.