Shopping

Guide: Skab gode relationer med gaver til dine partnere

Du har garanteret mange partnere i din virksomhed. Mange gange er det bare en arbejdsrelation, der gør, at man kan købe eller sælge sine varer til en anden side. Men ofte kan man få rigtig meget ud af at pleje relationen mellem sine samarbejdspartnere. Det kan både betale sig i form af et bedre samarbejde, men nogle gange er der også bedre priser at hente. Hvis man gør det i samarbejde med gaver, så har det ovenikøbet en markedsføringseffekt, fordi du kan sætte dit logo på gaverne.

Gaver til dine partnere er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker at forbedre dine muligheder på markedet. Typisk vælger mange at give gaver i løbet af julen, men der er bestemt ikke nogen galt med at give det som påskegaver.

Brug markedsføring forskelligt

Markedsføring kan komme i rigtig mange afskygninger, der alle har deres fordele. Når du reklamerer igennem brochurer, får folk ofte mere information om din virksomhed og dit produkt, og når du bruger vareprøver, så kan kunder selv teste kvaliteten. Mange gange er det en god ide at blande de forskellige former for markedsføring, sådan at man ikke kun satser på én slags. Det kan derfor være en ide at have brochurer, der forklarer noget om produktet, imens man samtidig kan tilbyde de samarbejdspartnere, som man arbejder med, påskegaver med logo på.

På denne måde kan man ramme flere forskellige dele af virksomheden og samtidig skabe en dybere relation, der ikke kun er en arbejdsrelation. Gaverne er med til at give et tættere samarbejde og vise, at man sætter pris på arbejdet, som man har med sin partnere. Brochurer gør så, at folk rent faktisk kan se, hvilket produkt man udbyder. Vareprøver kan selvfølgelig bruges til at introducere produktet, men vil som regel bruges sammen med brochurer og ikke påskegaver.