Shopping

Trådløs oplader til iPhone – nem og hurtig opladning

Har du lige købt en ny iPhone og er du således på udkig efter en trådløs oplader til den? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om en trådløs oplader til iPhone, som du med stor fordel kan anvende til de nye og yderst smarte iPhone modeller. Mulighederne med disse iPhones er nemlig blevet udviklet og udvidet, således du nemt og hurtigt kan oplade din telefon trådløst. Dette kan du gøre gennem en QI teknologi – altså trådløs opladning – og det er både nemt og ligetil. Når du skal bruge en sådan trådløs oplader til iPhone, skal du blot ligge din iPhone med QI teknologi op på den smarte lade station, hvorefter opladningen vil gå i gang med det samme. Der er desuden garanti for, at du kan finde en trådløs oplader til iPhone, der falder lige i din smag, idet udvalget af dem spænder bredt, således du blandt andet kan vælge mellem forskellige designs, farver og materialer. Lyder det som noget, du kunne være interesseret i at udforske? Så finder du lige her en kvalitetssikker trådløs oplader til iPhone.

Oplad din telefon regelmæssigt med en trådløs oplader til iPhone

Der er efterhånden opstået en myte om, at det er dårligt for telefonen, hvis man oplader den, før den er løbet helt tør for strøm. Realiteten er faktisk helt en anden, idet du altså opnår en langt bedre levetid på dit batteri, hvis du lader din iPhone op, når den har mellem 30-70% batteri kapacitet tilbage. Lader du din telefon dø helt ud, før du oplader batteriet, vil batteriet blive slidt hurtigere ned, end hvis du lader den op indimellem. Køber du således en trådløs oplader til iPhone, kan du nemt og hurtigt lade din telefon op, når du ikke benytter den.

Fjern dine kreditkort inden opladning

Har du et cover på din telefon, anbefales det, at dette fjernes før opladning med en trådløs oplader til iPhone. Dette fordi et cover på telefonen ødelægger opladningstiden, som netop vil blive trukket markant ud, således din telefon skal ligge til opladning i meget længere tid end ellers nødvendigt. Har du ligeledes et cover med kreditkortholder, hvori du opbevarer alle dine kreditkort eller andre magnetiske kort, bør du fjerne disse, inden du påbegynder opladningen. De magnetiske stråler fra en trådløs oplader til iPhone kan nemlig skade magnetfelterne på dine kort.