Hus og have

Sådan får du et godt forhold til din tømrer

single-image

Skal du bruge en tømrer i Aalborg til et projekt? Måske til at bygge et nyt skur, sætte nye vinduer og døre i eller noget helt tredje? Så skal du vide, at et godt samarbejde med en tømrer er vejen til et vellykket byggeprojekt helt fri for problemer. Vil du gerne lære, hvordan du får din tømrer og dig får det bedste samarbejde? Så læs med i denne guide. 

Prisen

Inden du godkender aftalen med din tømrer, bør du altid få en samlet pris for hele projektet. Det vil altså sige en pris inklusiv moms, materialer med mere. Tjek også altid op på, hvor mange penge du skal betale i transport. Skal du betale for meget, så kan du med fordel få et tilbud fra en lokal tømrer, der ikke skal køre så langt for at komme ud til adressen. Når du modtager det endelige tilbud, så sæt dig godt ind i de forskellige punkter. Virker det reelt med materialerne, og hvordan er tidsestimatet? Kender du en byggesagkyndig eller en tidligere tømrer, kan du med fordel få ham til at læse tilbuddet igennem. Når du kender tilbuddet, så ved du også hvad tømreren skal udføre. Det er starten på et godt samarbejde. 

Giv tømreren plads

Hvis arbejdet skal udføres på din private adresse, når du selv er hjemme, så lad for guds skyld være med at overløbe din tømrer hele tiden og hør, hvordan det står til med arbejdet. En tømrer skal have arbejdsro. Jo mere du forstyrrer, jo længere tid bruger tømreren. Du betaler jo for timelønnen. Naturligvis er det godt lige at få vendt arbejdet løbende, men det er ikke noget, du skal gøre flere gange om dagen. Oplever tømreren et problem, som du skal tage stilling til, skal han nok komme til dig. 

You may also like