Shopping

Stort udvalg af forskelligt bivoks

Er du på udkig efter noget bivoks? Måske fordi du ønsker at lave dit eget kosmetik? Eller har du bare en træoverflade, som trænger til en kærlig hånd? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om bivoks samt, hvad du kan bruge det til. Bivoks er desuden et naturligt produkt, som hverken er indeholder pesticider eller tilsætningsstoffer, hvorfor du næsten med garanti kan tåle det, hvis du laver kosmetik ud af det. Langt det meste bivoks er renset ved hjælp af vand, hvorefter det bliver filtreret for partikler, der er større end 5 mikron. Der findes desuden mange forskellige typer af bivoks, og du kan således vælge mellem blandt andet flydende bivoks, bivoks plader, bivoks granulat og bivoks lys. Er du interesseret i at lave dit eget kosmetik, eller skal du blot bruge bivoks til noget helt andet? Så kan du lige her se et stort udvalg af bivoks.

Bivoks til træ

Har du en træoverflade, som du skal have behandlet? Så kan du med stor fordel anvende bivoks. Du har mulighed for at få bivoks uden kemikalier og som endda er særdeles miljøvenligt. En sådan bivoks indeholder rent dansk bivoks, olivenolie samt naturligt E-vitamin olie. Bivoks beskytter træoverflader mod udtørring, og så har det endda en vandafvisende effekt på træet samtidig med, at træet får en smule mørkere farve. Indholdet af E-vitamin bevarer desuden træets naturlige farve samtidig med, at det beskytter det mod solens UV stråler. Anvender du bivoks til at pleje dine træoverflader behøver du desuden ikke bekymre dig om kontakt med fødevarer, idet bivoks sagtens kan komme i direkte kontakt med fødevarer. Dette betyder altså, at du med stor fordel kan anvende bivoks på blandt andet spiseborde og skærebrætter.

Bivoks til kosmetik

Ønsker du at lave din egen kosmetik, kan du med stor fordel anvende bivoks som base, idet bivoks ikke optages af huden. Dette betyder, at bivoksen er med til at holde på hudens fugt, og det er altså absolut formidabelt at anvende på steder, hvor tendensen til tør hud er stor. Du kan med stor fordel anvende det i blandt andet salver, håndcremer, læbepomader osv. Er du således interesseret i at afprøve det geniale, naturlige produkt, skal du blot følge linket øverst i artiklen – du vil med garanti ikke blive skuffet.