Hus og have

Ting på hjemmefronten, som du bør prioritere

Der er altid en masse ting at se til på hjemmefronten, men hvordan får du altid prioriteret dem rigtigt? Nogle opgaver kræver mere energi end andre. Den dårlige samvittighed kan komme frem, hvis du har lovet at klare en af husholdningsopgaverne.

Lær at prioritere

Overspringshandlinger er der mange af, men hvordan får du nedkæmpet dem, som du kan komme ind til kernen – det, som du rigtig burde tage dig til. For nogle mennesker er det en kæmpe hjælp for dem selv, hvis de laver en liste over, hvilke ting, som de skal nå at lave. Hvis du føler, at opgaverne er surt arbejde, så lav det mere sjove. Sæt noget god musik på og løs den opgave inden din partner kommer hjem. Måske har I snakket om, at I skal have en Gulvafslibning, men det var dit job at sørge for en Gulvafslibning og gulvsliber. Når du skal finde en gulvsliber, så saml en masse bud fra forskellige gulvfirmaer, så du kan sætte dem op imod hinanden. Du er hermed sikret den bedste pris til den bedste kvalitet.

Aftensmaden

”Så er der mad” er en af de sætninger, som siges i mange hjem hver dag. Det er tid til aftensmad, og det er en opgave på hjemmefronten, som du synes er langtrækkende. Stå i et køkken og lave mad i 30 min., sig der er serveret, hvorefter 25 min. skal opvasken klares. Det er noget, som du ikke orker. Det betyder, at du griber den nemme løsning, nemlig du ringer efter mad, som bliver bragt ud til din bopæl. I stedet for at bruge en masse penge på usund mad, så gør aftensmadsmåltidet sjovt at lave. Sæt musik på eller lav aftensmad sammen med din partner eller børnene. Det er altid rart med en hjælpende hånd, og I vil få nogle dejlige snakke, mens I laver mad – nyd hinandens nærvær.