Shopping

Pixojet – Erfaren blækgigant, som reducerer dine printomkostninger

Interesseret i at reducere dine printomkostninger?

I en betydelig grad?

Så kom til tasterne og indtast https://www.pixojet.dk/ i net-browseren.

Den pågældende søgning vil lede dig til én af Danmarks førende online-forhandlere af billige printerpatroner og lasertonere, som vil kunne reducere dine printomkostninger med op til 90%.

Drag store økonomiske fordele af kompatible forbrugsstoffer

Hos Pixojet har du mulighed for både at bestille originale og kompatible forbrugsstoffer til printere, men det er de sidstnævnte forbrugsstoffer, som du, som forbruger, vil kunne drage store økonomiske fordele af.

Og hvorfor så det?

Det er der to årsager til.

Pixojet køber de kompatible printerpatroner og lasertonere direkte hos nøje udvalgte tredjepartsproducenter, igennem eget indkøbskontor i Kina.
Den afkortede supply chain, hvor diverse fordyrende mellemled spares, gør det muligt for en forhandler som Pixojet at tilbyde sine kunder kompatibelt blæk og toner til priser langt under markedspriserne for originale blækpatroner og tonere.

At du, ved brug af kompatible forbrugsstoffer i din printer, kan drage store økonomiske fordele skyldes i særdeleshed også, at de kompatible patronhylstre og tonerkassetter indeholder væsentligt mere blæk og toner end originale blækpatroner og lasertonere.

Så ikke nok med, at de kompatible forbrugsstoffer fås til billigere priser, så vil disse også levere flere udskrifter modsat originale forbrugsstoffer, som koster mere og indeholder mindre blæk eller toner.

Har du et stort printbehov, vil du derfor særligt få gavn af at anvende Pixojets kompatible forbrugsstoffer i din printer.

Pixojets formål

Da Pixojet først så dagens lys i 1982, havde den daværende stifter ét formål til øje; danskerne skulle kunne udskrive billigt fra deres printere.

Eksterne CISS-systemer med store blæktanke var særligt en handelsvare, man gjorde i, da disse kunne forsyne blækprintere med en kæmpe mængde blæk til sammenligning med blækpatroner i hylstre, og de kostede ikke alverden.

(Kønne var disse systemer dog ikke. Iøjefaldende var de til gengæld!)

Al salg, op til 2013, foregik på fysisk vis, hvor kunderne kunne møde op på Pixojets daværende adresse og købe sine forbrugsstoffer direkte hos enmandsvirksomheden.

I 2013 blev det dog muligt at gå ind på https://www.pixojet.dk/, og danskere fra nær og fjern havde nu mulighed for at købe billige forbrugsstoffer online og få dem leveret til døren eller til nærmeste pakkeshop/-boks.
– Virksomhedens nuværende direktør startede nemlig www.pixojet.dk i dens nuværende webshop-form.

Formålet med webshoppen var, og er til stadighed, uændret; danskere skal kunne udskrive billigt fra deres printere.
Flere danskere skulle igennem den online webshop bare have denne gyldne mulighed!

Pixojet består i dag af 12 medarbejdere, som varetager lager- og logistikopgaver, indkøb, kundeservice, samt marketingsopgaver fra et kontor på Siriusvej 14 i Ikast samt i Guangzhou i Kina.

Meget mere end blækpatroner og tonere

Op til den dag i dag er blækpatroner og lasertonere fortsat Pixojets hjertebarn og kernekompetence.

Indtaster du www.pixojet.dk på nettet, vil et noget bredere produktudvalg dog udfolde sig for øjnene af dig!

Virksomheden har med årerne udvidet sit produktsortiment og forhandler i dag en bred pallette af produkter; foruden forbrugsstoffer til din printere, kan du hos webshoppen også lægge diverse kontorartikler i indkøbskurven, populære legesager til børn, elektronik tilbehør til mobil, pc og tablet samt en masse andet.

– Besøg Pixojet.dk og bliv overrasket!