Hus og have

Lækre gaveideer til vedkommende som lige er flytte hjemmefra

Kender du en, som lige er flytte hjemmefra? Er vedkommende ikke helt faldet på plads i sin nye bolig? Hvis du skal til indflytterfest, eller hvis du bare gerne vil hjælpe din ven, kan det være en smuk ide at give en god gave til vedkommende. På den måde kan du støtte dem i deres rejse om at blive voksen og stå på egne ben. Det er altid rart at have støtte fra sine venner. Derfor kan du overraske din ven, som er flyttet hjemmefra med en lækker gave.

Kvalitetssengetøj

Din ven har højest sandsynligt bare fået deres gamle sengetøj med fra mor og far. Derfor har du nu muligheden for at give dem et lækkert sæt sengetøj, så de kan nyde en god nats søvn i deres nye bolig. Rex Sengetøj ApS sælger kvalitetssengetøj lavet af blandt andet bambus. Bambussengetøj er allergivenligt, antibakteriel og blødt som silke. Derfor er det en sikker vinder hos din kammerat.

Du kan vælge, hvilken farve du tror, din ven vil synes om. Så tilføjer du lidt luksus til alt din vens indflytterkaos.

Praktiske køkkenapparater

Hvis du ved, at din ven mangler en brødrister, elkedel, en håndmixer eller andre praktiske køkkenapparater, kan du med fordel give dem sådan et apparat. Så kan din ven komme godt i gang med madlavningen i deres nye køkken. Du kan også tænke over et køkkenapparat, som passer godt til dem og deres smag. Dette kunne eksempelvis være en kaffemaskine eller en blender. Du kender din ven bedst, og du kan derfor finde ud af, hvilket apparat de mangler, eller hvilket apparat de ønsker sig.  

Gavekurv med alt det nødvendige

Hvis du er meget i tvivl om, hvad du skal give din ven i indflyttergave, er en gavekurv med alt det nødvendige en god ide. Her kan du tilføje alt fra rengøringsmidler til krydderier. Du kan lave en samling af ting, som din ven ikke nødvendigvis selv havde tænkt over at de manglede. En af disse ting kunne også være et gavekort til det lokale supermarked. Det smarte ved en gavekurv er, at du kan tilpasse den, så den passer din ven bedst.

Sådan en gavekurv kan blandt andet også indeholde toiletpapir, køkkenrulle og opvaskemiddel. Så kan din ven få en god start på flytningen. Brug din fantasi og skab en lækker, sød og praktisk gavekurv til vennen du holder af.