Shopping

Pas godt på dine nye AirPods – sådan rengør du dem

Når du har brugt dine hårdt tjente penge på et par fede AirPods, så skal du også passe ordentlig på dem! Man kan ikke undgå at høretelefoner bliver beskidte, når man går med dem til dagligdag. Især hvis du bruger dine AirPods, når du dyrker sport, så kan de godt hurtig blive snavsede. 

Derfor er det nødvendigt at du rengør dem jævnligt, for at de ikke bliver beskadiget. Her fortæller vi dig hvordan. 

Pas på dine AirPods når de ikke er i brug

AirPods skal ikke ligge og flyde nede i lommen eller i din taske. AirPods skal altid bo i sit AirPods cover, når du ikke har dem i ørene. Det smarte opladningsetui sørger for at passe på dine AirPods, når de ikke er i brug. 

Dit AirPods cover er vandafvisende, men ikke vandtæt. Derfor skal du passe på med, hvor du opbevarer dit AirPods cover, så der ikke kommer fugt ind til dine AirPods. 

Du kan ikke undgå at dine AirPods kommer i kontakt med for eksempel sved og fugt, når du træner. Derfor skal du huske at tørre dem af med en tør klud eller papir, før du lægger dem ned i dit AirPods cover igen.

Desinfektion til dine AirPods

Nogle gange har dine AirPods brug for mere end bare en våd klud. Hvis du gerne vil desinficere dine AirPods er det vigtig at du vælger de rigtige klude. Apple anbefaler at bruge isopropylsprit eller desinfektionsklude med Clorox. 

Du skal være forsigtig med at tørre dine høretelefoner af, og altid kun på de udvendige dele. Du skal for eksempel ikke begynde at skrubbe løs på selve ørepuden. Igen skal du passe på med fugt. Før du lægger dine AirPods ned i deres AirPods cover, så skal du sikre dig, at høretelefonerne er tørre. 

Rengør dit AirPods cover

Dine AirPods bruger det meste af deres tid nede i opladningsetuiet, hvilket selvfølgelig altid skal være rent. Du kan rengøre etuiet med en blød klud eller papir. Du kan fugte kluden med en smule isopropylsprit, men brug aldrig vand eller andre kemikalier i dit AirPods cover. 

Hvis du kan se at opladerstikket i dit AirPods cover er blevet beskidt, så kan du forsigtigt pudse dem af med en vatpind. 

Husk altid at lade AirPods coveret tørre, før du sætter dine AirPods ned i det igen. Fugt er altid den største synder, når det kommer til skader på dine AirPods.