Shopping

Dette skal på shopping listen hvis du vil have den optimale computer

Engang var ordet ”computernørd” et negativt ladet ord, men tiderne har skiftet. I dag forgår meget vigtigt arbejde på computeren og ordet er derfor blot et udtryk for, at du ved, hvad du har behov for, når det kommer til at optimere computeren. Hvis du føler, at det er tid til at lave nogle opgraderinger til computeren, så har du fundet den rette artikel. Dette gælder både, hvis du bruger computeren meget til arbejde eller hvis du bruger computer i fritiden ved f.eks. at spille mange computerspil. Læs med nedenfor, hvis du gerne vil vide, hvad du bør smide på shopping listen.

DDR4 RAM eller DDR5 RAM

Ram kan være svært at finde rundt i og lyde meget teknisk. Hvad er f.eks. DDR4 RAM eller DDR5 RAM? Ram står for Random Acess Memory og bruges som korttidslagring til din computer. Både en DDR4 RAM og en DDR5 RAM arbejder sammen med din computers processor. Dette betyder for dig at DDR4 RAM og DDR5 RAM giver dig mere plads til informationslagring, men det gør også din computer hurtigere. De forskellige navne på RAM refererer til deres kapacitet, hvilket vil sige, at du skal vælge det RAM med størst kapacitet, hvis dit arbejde eller brug på computeren kræver en stor ydeevne.

Vandkøling

Når vi taler om stor ydeevne, kommer vi heller ikke uden om, at vandkøling kan blive nødvendigt. Dette er især til dig, som spiller store computerspil eller arbejder med store avancerede programmer, som fylder meget på computeren og kræver en stor ydeevne, således at computeren risikere at blive varm. Vandkølingen agerer derfor som ekstra køleelement og sikre, at computeren ikke overopheder.

Headset

Et godt headset er nødvendigt både i computerspil og arbejdssammenhæng f.eks. i forbindelse med møder. Der er stor forskel på headset og en god lyd kan gøre, at du ikke får hovedpine.