Shopping

5 krystaller, du kan bruge i din hverdag

Krystaller er redskaber, der har været brugt i tusindvis af år til mange forskellige formål, som du kan læse om her. Denne guide vil nemlig introducere dig for 5 krystaller, du kan bruge i hverdagen.

  1. Aventurin

Aventurin er en krystal, der findes i flere farver – og grøn er den mest populære. Den grønne aventurin siges at styrke hjertet, og så kan den hjælpe mod hudproblemer og susen for ørene. Den grønne aventurin er kendt for at bringe held og overflod i alle livets aspekter, og i særdeleshed det økonomiske. Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse meget mere om den grønne aventurin her.

  1. Bjergkrystal

Bjergkrystallen er en klar krystal med healende egenskaber. Den siges at styrke hukommelsen og være rigtig god at benytte under meditation og andre former for bevidsthedsudvidelse. Den kan også være god at have med til eksamen, da den skaber ro og klarhed.

  1. Ametyst

Den lilla krystal er god at meditere med, da den skaber klarhed i sindet. Af samme årsag er den også god til at stimulere den logiske sans, så det er lettere at træffe de rigtige beslutninger – og det er nemlig noget, mange mennesker har svært ved. Ametyst kan også være god at have under puden, da den siges at give god søvn.

  1. Rosakvarts

Rosakvarts er kendt for dens lyserøde og behagelige farve. Rosakvarts bliver ofte kaldt ”kærlighedskrystallen”, fordi den udsender stærke vibrationer af kærlighed og varme. Den er derudover god ved mentale lidelser og giver bedre søvn.

  1. Tigerøje

Tigerøje er gode til at udvikle spirituelle færdigheder. De er derudover også rigtig gode til at skabe ro og give slip på bekymringer – og hjælper også med at finde frem til løsninger af eventuelle problemer. Den siges at være god for knoglerne og nakke- og rygproblemer.